Annons: Shoppa min stil

Kjol
Cardigan
Klänning
Linne
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Byxor
Linne
Kavaj
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
24   283
64   481
48   509
40   584
59   647

Min helg med vänner

Hej fina. Den här helgen har jag hunnit med en hel del. Igår på dagen träffade jag Anna för att fota och fika. Vår fotograf Jonny tog några streetstylebilder på oss i stan och därefter satte vi oss på Hansa och fikade. Så mysigt. Pratade om allt mellan himmel och jord. Stort och smått. Lite senare på kvällen gick jag till Charlotta för att umgås. Vi hade även bokat bord på Atmosfär som ligger på Davidshall nära Charlottas lägenhet.

Till förrätt beställde vi in varsitt ostron och till varmrätt valde jag råbiff. Efter middagen gick vi tillbaka till Charlotta för att ha en liten förfest. Hennes kollega joinade oss också lite senare:). Jag hade gärna gått ut men så blev klockan rätt mycket och jag blev trött så jag gick faktiskt hem istället för att följa med ut. Det kan faktiskt vara skönt ibland.

Idag har jag tvättat och städat lite. Imorgon kommer äntligen Carl hem. Han kommer på morgonen, dock efter att jag gått till jobbet men vi ska luncha. Mys!

Hoppas att ni haft en härlig helg!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?