Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
T-shirt
Sandaler
Linne
Klänning
Kappa
Kofta
Bag
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
Pullover
Kavaj
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Stövel
Satinkjol
Slipover vit
Slipover
Blus
Boots
Väska
Skjortklänning
Klänning
Byxor
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Väst
Väska
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Kappa
Kjol
Väska
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
Cardigan
Kappa
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Vit blus
Knytblus
Klänning
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
Slipover
Ankelboots
Plisserad kjol
Basker
Cape
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Väska
Grön klänning
Blus
Väska
Slacks
Tröja
Blå klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Cape
Blå knytblus
Väska
Body
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Blus
Kofta
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Slipover
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Linne
Slingbacks
Byxor
Grå kavaj
Slipover
Kjol
T-shirt
Klänning
Klännning
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Jeans
Linne med spets
Kofta
Klänning
Cardigan
Byxor
Väska
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Tyllkjol
Topp
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Kavaj
Blus
T-shirt
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Halsduk
Klänning
37   262
47   273
38   279
49   292
46   266

Vad är det för värld vi lever i?

Hej fina. Den här veckan har jag varit gräsänka då Carl är på jobbresa i USA. Han kommer hem på måndag – längtar! Jag har haft mycket på jobbet och har inte kunnat vara så tillgänglig som jag velat och orkat för hen som mår dåligt. Jag tog mod till mig att be om hjälp med att hjälpa hen från hens andra vänner som dessutom är betydligt närmare hen än vad jag är. Jag frågar inte om de kan “ta över” utan hjälpa till när jag själv inte har möjlighet. Men samtliga svarade att de inte vill hjälpa till. Alltså vad är det för värld vi lever i?

Det är inte precis så jag ber om jättemycket. Någon hade kunnat ringa hen någon gång i veckan, en annan besöka henne någon gång, en annan fixa administrativa saker med nej, alla sa nej till all form av inblandning. Då hen inte orkar ta tag i något just för att hen är deprimerad måste det vara fruktansvärt att se alla vänner vända ryggen till.

Den här morgonen såg jag verkligen fram emot sovmorgon då jag klivit upp 05.40 varje dag, jobbat mycket under hela veckan, besökt hen varannan dag. Men så ringde en av hens bekanta och väckte mig kl 07.30 för att be mig besöka hen då han själv inte orkar ställa upp. Han tycker att han gjort sitt när han bett mig hjälpa hen. Sedan väcktes jag igen kl 9 av hen som bad mig komma så snart jag har möjlighet då hen behöver någon att prata med.

Jag ska äta frukost och sedan ska jag gå till hen innan jag träffar Anna. Jag känner mig självisk som tycker att detta börjar bli jobbigt, jag mår ju liksom inte sämre av det än vad hen gör. Men det hade varit skönt att ha fler som kunde ställa upp så jag inte behövde ta ansvar för precis allt som har med hens välmående att göra. Jag känner att bloggen blir ett sätt att skriva av mig. Hen har själv kopplat bort allt sådant och jag kommer aldrig att berätta om vem hen är.

Idag ska jag och Anna träffa en fotograf och sedan ta en fika. Ikväll ska jag till Charlotta och umgås. Vi går nog ut för middag eller drinks någonstans också. Hoppas ni får en fin lördag!

svart och beige outfit

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?