Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
Moschino väska
Louis Vuitton väska
Kavaj
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Stenströms cardigan
Väska
Knytblus
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Spegel
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Skjorta
Basker
Väska
Kavaj
Boots
Stickad klänning
Väska
Väska
Pullover
Linne
Slingbacks
Väska
Väska
Slipover
Kjol
Satinkjol
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Halsduk
Kavaj
Linne
Ganni diadem
T-shirt
Kappa
Stövel
Kavaj
Väst
T-shirt
Vit blus
Kappa
Tröja
Linne
Cape
Kjol
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Steamer
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Cardigan
Kofta
Kjol
Klännning
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Jacka
örhängen
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Knytblus
Skjorta
Klännning
Kånken
Jacka
Byxor
Tory Burch
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Slacks
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Halsduk
Skjorta
Blus
Ankelboots
T-shirt
Tröja
Blus
Tröja
41   351
32   291
67   403
46   354
64   441

Vad är det för värld vi lever i?

Hej fina. Den här veckan har jag varit gräsänka då Carl är på jobbresa i USA. Han kommer hem på måndag – längtar! Jag har haft mycket på jobbet och har inte kunnat vara så tillgänglig som jag velat och orkat för hen som mår dåligt. Jag tog mod till mig att be om hjälp med att hjälpa hen från hens andra vänner som dessutom är betydligt närmare hen än vad jag är. Jag frågar inte om de kan “ta över” utan hjälpa till när jag själv inte har möjlighet. Men samtliga svarade att de inte vill hjälpa till. Alltså vad är det för värld vi lever i?

Det är inte precis så jag ber om jättemycket. Någon hade kunnat ringa hen någon gång i veckan, en annan besöka henne någon gång, en annan fixa administrativa saker med nej, alla sa nej till all form av inblandning. Då hen inte orkar ta tag i något just för att hen är deprimerad måste det vara fruktansvärt att se alla vänner vända ryggen till.

Den här morgonen såg jag verkligen fram emot sovmorgon då jag klivit upp 05.40 varje dag, jobbat mycket under hela veckan, besökt hen varannan dag. Men så ringde en av hens bekanta och väckte mig kl 07.30 för att be mig besöka hen då han själv inte orkar ställa upp. Han tycker att han gjort sitt när han bett mig hjälpa hen. Sedan väcktes jag igen kl 9 av hen som bad mig komma så snart jag har möjlighet då hen behöver någon att prata med.

Jag ska äta frukost och sedan ska jag gå till hen innan jag träffar Anna. Jag känner mig självisk som tycker att detta börjar bli jobbigt, jag mår ju liksom inte sämre av det än vad hen gör. Men det hade varit skönt att ha fler som kunde ställa upp så jag inte behövde ta ansvar för precis allt som har med hens välmående att göra. Jag känner att bloggen blir ett sätt att skriva av mig. Hen har själv kopplat bort allt sådant och jag kommer aldrig att berätta om vem hen är.

Idag ska jag och Anna träffa en fotograf och sedan ta en fika. Ikväll ska jag till Charlotta och umgås. Vi går nog ut för middag eller drinks någonstans också. Hoppas ni får en fin lördag!

svart och beige outfit

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?