Annons: Shoppa min stil

Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Kjol
Linne
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Kjol
Linne
Väska
5   92
48   304
56   405
29   393
49   391

Giambattista Valli x H&M

Giambattista Valli x H&M

Hej fina ni. Igår förmiddag släpptes Giambattista Vallis kollektion för H&M. Älskar att H&M tar in stora designers för gemensamma kollektioner då och då. Älskade ju deras kollektion med Erdem till exempel. Har inte shoppat något än från kollektionen men håller lite koll på Tradera. Just nu säljs kollektionen betydligt dyrare på Tradera men efter något år eller så brukar de ha gått ner i pris rejält. Jag är inte så trendkänslig så det gör mig inget att köpa mina favoriter senare än när de släpps.

Jag tycker att det finns några guldkorn i den här kollektionen. Man ser mycket chiffong, tyll och vackra blomstermönster. Nedan visar jag mina favoriter från samarbetet Giambattista Valli x H&M. Hitta dina egna favoriter på H&Ms hemsida. (adlink) Ska man köpa något som verkligen är 100% Giambattista Valli är det ju den röda tyllklänningen.

Lång tyllklänning - Röd - DAM | H&M SE

Miniväska i läder - Svart - DAM | H&M SE

Kort läderkjol - Svart - DAM | H&M SE

Chiffongklänning - Crèmevit/Blommig - DAM | H&M SE
Chiffongtopp - Crèmevit - DAM | H&M SE

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?