Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Väska
Stövel
Väska
Basker
Skjorta
Slacks
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Bag
Linne
Tröja
Pälsjacka
Pullover
Väska
Stenströms cardigan
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Spegel
Klänning
Ganni diadem
Kavaj
Vit blus
Klänning
Kjol
örhängen
Kavaj
Klänning
Tory Burch
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Klänning
Slingbacks
Kjol
Jeans
Halsduk
Klänning
T-shirt
Klännning
Pullover
Byxor
Kofta
Moschino väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Jacka
Väska
Stickad klänning
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Cardigan
Kofta
T-shirt
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Boots
Klänning
Blus
Halsduk
Kavaj
Kofta
Byxor
Skjorta
Jacka
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kånken
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Pullover
Knytblus
T-shirt
Väska
Kofta
Ankelboots
Kappa
Kappa
Byxor
Satinkjol
Sneakers
Kofta
Kappa
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kostymbyxa
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
Steamer
Louis Vuitton väska
Tröja
Väska
Slipover
Blus
Kjol
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Linne
Grå kavaj
Väst
Kavaj
Väska
12   96
58   344
56   442
69   504
76   535

Lila kostym

Lila kostym

Hej fina. Som ni vet bär jag oftast och helst svart men då jag egentligen verkligen kan tycka att det är fint med färg försöker jag hitta färgglada plagg som ändå är i min stil. Färgglada kostymer, kavajer, kjolar, klänningar. Utbudet är ju faktiskt stort, även på färgglada hela kostymer, vilket är jättekul.

För några veckor sedan fyndade jag en lila kostym från Kapp Ahl på Tradera och jag hade tur att båda delar i setet var min storlek. Jag kommer att kunna bära delarna tillsammans som en hel kostym men kommer även att använda framför allt kavajen tillsammans med andra nederdelar. Jag kanske inte skulle känna mig helt bekväm i att bära en helt lila kostym på kontoret men en lila kavaj fungerar ju utmärkt. Kostymen tycker jag passar för lite festligare tillfällen som på en middag, ett event eller en fest.

Har ni någon färgglad kostym, kavaj och byxa i samma färgglada färg? Min kostym ser fortfarande ut att finnas på Kapp Ahl och dessutom vara nedsatt med 50% nu 🙂 Se mer här. (Adlink)

Jag bar min lila kostym när jag träffade Anna för ett par veckor sedan. Vi passa då på att fotograferas av en lokal fotograf. Inte ofta vi kan vara på samma bild då vi alltid fotograferar varandra :).

 

Lila kostym

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?