Lunch på Poké Poké Malmö

Lunch på Poké Poké Malmö

Hej fina. Det är en betydligt intensivare jobbvecka och mörkret (eller något annat?) gör att jag känner mig så himla trött. Igår hämtade Anna upp mig då vi skulle äta lunch på Poké Poké Malmö. Det är favoritlunchrestaurang i stan, deras poke bowls är verkligen to die for. Vi brukar alltid välja Happy Salmon med lax, ris, grönsallad, Poké slaw, avokado, gurka, rättika,picklad rödlök, örtmix, wasabi mayo.

Den här gången utmanade vi varandra att prova något nytt så vi provade deras spicy tuna. Den innehåller tonfisk, ris, grönsallad, Poké slaw, edamame, mango,rättika,rostad schalottenlök, jalapenos, chili mayo. Även den var mycket god. Lite spicy precis som namnet hintar om.  Favoriten är nog fortfarande happy salmon men vi tänkte fortsätta prova nytt när vi väl är där.

Efter lunchdejten passade vi på att fota outfits och sedan körde Anna mig tillbaka till jobb. Kvällen blev väldigt lugn, pratade lite med min vän som mår dåligt och hjälpte hen att ta tag i lite administrativa saker som hen inte klarar av själv nu. Sedan blev det soffan resten av kvällen.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar dag!

lunch på poke poke - bild på deras poke bowls

Följ:
Share:

Kommentera