7   58
46   326
30   318
34   365

Mode från Fanny Michel

Mode från Fanny Michel
– Blogginlägg i samarbete med Fanny Michel

Hej fina. Idag tänkte jag visa er några favoriter från webbutiken Fanny Michel. De säljer mode för kvinnor på nätet (samt i fysiska butiker i Stockholm och Göteborg), såsom kläder, skor, smycken och andra accessoarer. Jag älskar allt som har med e-handel att göra. Så himla smidigt att kunna lägga sina beställningar dygnet runt och slippa anpassa sig till butikernas öppettider och trängsel med andra som ska shoppa loss.

Fanny Michel finns inte i Malmö så då är det perfekt att kunna spana in utbudet och handla i deras webbutik. De har så himla mycket fint. Nedan visar jag mina favoriter bland plaggen i Fanny Michels webbutik. Hitta dina egna favoriter på sajten :).

Fanny Michel – mina favoriter

bild som visar mode från fanny michelJag kan verkligen tycka att leopardmönstrade plagg är fina. Framför allt när man stylar dom med svart så känns det inte too much :). En av mina favoriter bland många fina koftor

 

En annan favorit är denna zebramönstrade knytblus. Ja jag är svag för djurmönster, framför allt om man matchar det med svart och låter det mönstrade stå i centrum i outfiten. 

Jag är ju väldigt svag för svart och omlott på klänningar så denna är helt klart en favorit. Så perfekt längd också! Vill ha.

Den här klänningen känns som en perfekt nyårsklänning. Något sådant här vill jag bära på nyårsafton i år 🙂 Ska ju spendera nyår i Paris och där känns det som att man kan bära en massa glitter!

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?