Annons: Shoppa min stil

Klännning
Byxor
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Linne
Klännning
Byxor
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Linne
5   103
49   306
56   405
29   393
49   391

Hoppas hon blir bättre snart.

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra. Jag känner mig så himla trött. Kanske är jag sliten från helgen och resandet men ögonlocken känns liksom tunga och hela kroppen är trött. Vi har i och för sig flera som kände så på jobbet igår, är kanske mörkret som påverkar. Det blir mörkt så tidigt nu. Jag såg fram emot en lugn kväll igår men så ringer en bekant och berättar att vår gemensamma vän mår väldigt dåligt och att jag borde komma dit. Han själv hade inte tid. Så jag går dit, såklart. Och jag ska dit igen idag efter jobbet. Hoppas verkligen hen blir bättre snart.

Annars idag blir det möten och på lunchen ska jag träffa Anna. Vi ska på vårt favoritställe Poké Poké som ligger på Caroli. Gick ju dit flera gånger i veckan när jag jobbade på Myloc då det låg nära en nu har jag en längre bit så tyvärr blir det svårt att ta sig dit över en lunch ofta. Ska bli kul att träffa Anna. Vi har en massa roliga planer igång :).

Ha en underbar dag!

elegant kappa i tweed

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?