14   121
26   241
48   322
35   385

Ensam hela veckan

Hej fina. Nu är jag tillbaka i Malmö men Carl åkte till USA igår och är borta hela veckan. Han är där i jobbet och som tur är behöver han inte resa allt för ofta men någon gång då och då är han iväg en vecka. Jag ska försöka roa mig på egen hand och har planer med både Anna och Charlotta under veckan så ska nog gå bra :). Nu är det vardag och ny jobbvecka och denna blir nog inte riktigt lika lugn då många är tillbaka från höstlov. Men förhoppningsvis kan jag gå i tid de flesta dagar.

Känner att jag fått en massa ny energi från Stockholmshelgen med Mina. Stockholm är ju en så fin stad. Ser fram emot att komma dit igen i början av december, då tillsammans med Carl och mina föräldrar.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?