Annons: Shoppa min stil

Kofta
Slingbacks
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Basker
Pullover
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Väst
Kavaj
Tröja
Byxor
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Sneakers
Blus
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Pullover
Halsduk
Väska
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Linne
Bag
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Kappa
T-shirt
Vit blus
Kavaj
Slacks
Pullover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Cape
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Väska
Linne
Blus
Väska
Satinkjol
Klännning
Kofta
Blus
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kofta
T-shirt
Kofta
Klännning
Cardigan
Kofta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Jeans
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kappa
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slipover
Kappa
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Eataly Stockholm – en besvikelse

Eataly Stockholm – besvikelse

Hej fina. Nu är jag hemma efter en superrolig och mysig helg med Mina i Stockholm. Vi har hunnit med en massa utan att stressa. Perfekt helg! I fredags satt vi hemma hos henne och pratade och drack bubbel. Vi har inte setts sedan i somras så det var en hel del att ta igen. I lördags tog vi sovmorgon och sedan gav vi oss ut på en lång promenad. Det var lite grått väder men superskönt att komma ut ändå.

Vid femtiden tog vi en tunnelbana in till stan och satte oss först på brasserie Makalös som verkligen har en mysig lokal med världens största kristallkrona i taket. Halv åtta hade vi bord på restaurang Eataly Stockholm som vi bokade för mer än en månad sedan. När en restaurang är så fullbokad får man ju direkt höga förväntningar men besöket blev tyvärr en riktigt besvikelse. Eller vårt första intryck var bra. Superfin lokal. Vi satte oss först i baren och beställde in ett varsitt glas bubbel. Sedan fick vi vårt bord på typ den bästa platsen i hela restaurangen. Så långt nöjda. Till förrätt beställda jag burrata. Väldigt god så fortsatt nöjd. Besvikelsen kom med huvudrätten.

Eataly Stockholm – besvikelse

Jag beställde in auberginegratäng till huvudrätt och Mina pizza. När de kom in var båda våra rätter kalla i mitten. Pizza och gratäng ska ju verkligen inte serveras kallt. Eftersom det är rätt dyr mat på Eataly bemödade vi oss att skicka tillbaka båda rätterna. Vi kände oss väldigt besvikna då. Liksom, det minsta man kan begära av kockar är väl att de vet hur man fixar varm mat till gästerna? Vi fick in rätterna på nytt, förhoppningsfulla om att Eataly Stockholm kunde göra oss nöjda efter besvikelsen. Men. Även denna gång var rätterna kalla så vi gav upp. En snäll servitris såg till att vi inte behövde betala för den kalla maten i alla fall. De nämnde att flera i köket var nya men det ska väl inte drabba gästerna? Vi var nöjda med att bara behöva betala för dryck och förrätt. Tyvärr kan jag inte rekommendera Eataly Stockholm och det verkar som att de flesta är besvikna när man läser recensioner på diverse olika forum.

Eftersom vi fortfarande var hungriga gick vi till Rigoletto som hade plats för oss. Jag åt en jättegod rödbetsrisotto och Mina åt en soppa. Vi båda var supernöjda med mat och service där så vår kväll slutade ändå väldigt bra. Idag vaknade vi lite tidigare för att Mina hade tid för att prova brudklänningar. Det var SÅ kul att vara med och hon hann prova väldigt många faktiskt. Ser verkligen fram emot bröllopet där jag ska vara tärna.

Nu är jag hemma i Malmö och ska lägga mig. God natt fina ni!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 4 november, 2019 / 08:56

  Bra att saker recenseras, både bra och dåligt behöver uppmärksammas.
  Skönt att det blev OK ändå.

  • Maria
   4 november, 2019 / 10:14

   Ja man får ju berätta om både bra och mindre bra upplevelser 🙂

Kommentera


Söker du efter något?