13   107
26   239
48   321
34   384

Tågkaos och nya vänner

Hej fina! Igår blev det såklart tågkaos när jag skulle hoppa på mitt tåg till Stockholm. Fick lite panik när det plötsligt stod “Inställt”. Gick direkt till SJs informationshörna på centralen där de inte visste så mycket och inte kunde ge besked om hur vi skulle göra. Där i kön började jag prata med några och vi kom överens om att dela taxi till Hässleholm och där hoppa på nästa tåg. Så skönt när vi väl kom på tåget och det blev en himla trevlig tågresa med nya vänner 😄. Så det kan bli 😊.

Mina mötte mig på centralen och vi tog tunnelbana hem till henne och hade en riktigt mysig kväll med tapas och bubbel. Idag sov vi riktigt länge och nu har vi precis kommit hem från en promenad. Ikväll ska vi ut och äta på Eataly som jag verkligen ser fram emot 🥰. Så kul att umgås! Så bra att jag kom iväg. Blev bara en timme sen :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?