Annons: Shoppa min stil

Byxor
Pullover
Klänning
Kjol
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Linne
Linne
Ankelboots
Jeans
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

Helg hos Mina i Stockholm

Hej mina fina. Det har verkligen varit en lugn jobbvecka då många är iväg på höstledighet. Så skönt! Idag jobbar vi halvdag bara då det är allahelgonahelg. Efter lunch ska jag faktiskt ta tåget till Stockholm då jag ska spendera helgen hos min bästa vän Mina som bor där. Jag ska ju vara hennes brudtärna nästa år så vi ska ladda upp ordentligt nu i helgen tänkte vi. Ska bli SÅ kul.

Vad ska vi hitta på i Stockholm då? Ikväll blir det nog att vi bara umgås hemma hos Mina. Imorgon blir det nog en runda inne i Stockholm, kanske spana lite brudklänningar och annat bröllopsrelaterat. Och bubbel på det såklart:).

Men först frukost och jobb. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?