Annons: Shoppa min stil

Tröja
Klännning
Väska
Blus
Kappa
T-shirt
Skjortklänning
Slingbacks
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Ganni diadem
Steamer
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
Tory Burch
Stövel
Kånken
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Väst
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Sneakers
Skjorta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Halsduk
Skinnkjol
Kofta
Slacks
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Cardigan
Väska
Klänning
örhängen
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Jeans
Slipover
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Linne
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Kofta
Kjol
Kappa
Tröja
Linne
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
Kappa
Tröja
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Basker
Kostymbyxa
Boots
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
Jacka
T-shirt
Kappa
Kjol
Vit blus
Skjorta
Byxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kjol
Väska
Cape
Louis Vuitton väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Stenströms cardigan
Byxor
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Pullover
Spegel
Moschino väska
Jacka
Pullover
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Linne
Grå kavaj
Stickad klänning
Väska
Kjol
Väska
64   328
16   160
58   438
34   418
57   473

Ibland orkar man inte

Hej fina. Min vän som mår dåligt tog kontakt igen i tisdags. Såklart vill jag vara den som alltid finns där för hen, särskilt eftersom så många av hens andra vänner gett kalla handen. Men just i tisdags kände jag mig helt slut efter jobb och annat så jag kände att jag egentligen inte orkade lyssna. Men såklart ställde jag upp ändå och även om jag kanske den gången lät hen stå för pratet och jag mest nickade verkade hen tacksam och mådde lite bättre efteråt.

Såklart vill jag alltid finnas där men ibland orkar man inte till 100%. Efter vårt samtal var jag ännu mer slut så Carl blev nästan orolig när han kom hem sen. Nu känner jag mig bättre så det var nog bara något med den dagen som gjorde att jag kände mig helt slut.

Den här veckan är det lugnt på jobbet då många är på höstlovsledighet. Skönt att hinna ikapp med saker som länge varit på to do-listan. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och en driven kvinna som är intresserad av ett samarbete med oss. Känns verkligen spännande och hennes företag passar verkligen oss perfekt så det känns väldigt spännande.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?