Annons: Shoppa min stil

Byxor
Linne
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Kjol
Jeans
Väska
Byxor
Linne
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Kjol
Jeans
Väska
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Att kunna vara stolt ändå – min träning 28/10

Hej fina. Mina måndagsträningar håller i sig vilket känns riktigt bra. I måndags gick jag till gymmet och tänkte satsa på 9 km men det gick inte riktigt. Min kropp orkade liksom inte springa så långt. Knät gjorde lite ont, det kändes som att det var för varmt där inne. Jag sprang i alla fall 7 km i långsamt tempo. Svårt att vara nöjd men som Carl sa när jag kom hem “Du borde vara stolt över att du sprang 7 km, det har du ju inte gjort så många gånger”. Och ja, det är ju faktiskt sant. Jag borde kanske bara stanna upp då och då och inte alltid satsa på nytt rekord utan vara stolt över att jag klarar av att springa 7 km när jag i våras kämpade för att ens klara 5 km.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?