Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Linne
Cape
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Väst
T-shirt
Tröja
Väska
Slacks
T-shirt
Klänning
Klänning
Jeans
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Pullover
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Slingbacks
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Cardigan
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Bag
Väska
Knytblus
Kjol
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Basker
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Pullover
Blus
T-shirt
Knytblus
Klänning
Linne
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Slipover
Skjorta
Kofta
Klännning
Ankelboots
Blus
Skjorta
Blus
Kjol
Pullover
Stickad klänning
Kappa
Kappa
Linne
Vit blus
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Halsduk
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Sneakers
Klänning
39   252
44   413
37   407
38   415
61   472

Att kunna vara stolt ändå – min träning 28/10

Hej fina. Mina måndagsträningar håller i sig vilket känns riktigt bra. I måndags gick jag till gymmet och tänkte satsa på 9 km men det gick inte riktigt. Min kropp orkade liksom inte springa så långt. Knät gjorde lite ont, det kändes som att det var för varmt där inne. Jag sprang i alla fall 7 km i långsamt tempo. Svårt att vara nöjd men som Carl sa när jag kom hem “Du borde vara stolt över att du sprang 7 km, det har du ju inte gjort så många gånger”. Och ja, det är ju faktiskt sant. Jag borde kanske bara stanna upp då och då och inte alltid satsa på nytt rekord utan vara stolt över att jag klarar av att springa 7 km när jag i våras kämpade för att ens klara 5 km.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?