Annons: Shoppa min stil

Linne
Kjol
Byxor
Ankelboots
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Cardigan
Jeans
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Klännning
Klänning
25   327
79   512
48   534
40   603
59   664

När en vän mår dåligt

Hej fina. Jag har ju tidigare berättat om min vän som mår dåligt. Jag har haft lite dåligt samvete över att inte ha pratat med hen på ett tag men igår träffades vi och pratade. Hen sa att hen kände mer hopp om livet. Det kändes så bra att höra hen säga det. Hen sa också att det var skönt att prata med mig, att det alltid känns bra. Känns så bra att faktiskt kunna hjälpa till. Man är ju lite rädd att säga fel saker till någon som mår dåligt, så det kändes jättebra att hen kunde må bättre efter att prata med mig.

Annars då? Det är ju höstlov för många nu så det är en rätt lugn vecka på jobbet. Känner att jag har tid att jobba ikapp sådant som jag inte hunnit med de senaste två veckorna när det varit väldigt intensivt. Idag ska jag träffa Anna snabbt på lunchen för att fota och äta. Har saknat våra lunchdejter men det har inte riktigt funnits tid för det på sistone.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?