Annons: Shoppa min stil

Linne
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Tröja
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kjol
Stövel
Klänning
Kofta
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Cape
Linne
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Tröja
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
T-shirt
Blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Slacks
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Cardigan
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Vit blus
Pullover
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Väst
T-shirt
Jeans
Väska
Väska
Pullover
Boots
Skinnkjol
Bag
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Basker
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Blus
Tröja
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Slipover
Linne
Klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Klänning
Byxor
Sneakers
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Blus
Kjol
Knytblus
Kofta
Byxor
Pullover
Väska
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kofta
Halsduk
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Mysig helg i Växjö

Hej fina. Igår morse tog jag och Carl Öresundståget till Växjö för att hälsa på våra vänner Jonas och Klara och deras barn Linnéa och Rasmus. Öresundståget var sjukt fullt med folk och dessutom många som bokat sittplatser så vi fick flytta runt lite. Så störigt men det var i alla fall bara en två timmars resa. Skönt att komma fram! Min kompis Erik som också bor i Växjö kom och sa hej på perrongen när vi kom. Kul att träffa honom en snabbis :).

Växjö bjöd inte på något vidare bra väder men det var superkul att umgås med Jonas och Klara och deras dotter Linnéa är ett riktigt charmtroll. Rasmus är fortfarande spädbarn och var väldigt lugn och söt. Så kul att se hur dom bor också. Allt fler vänner flyttar ju till hus, så mysigt. På lördagen åt vi först en god pastalunch och sedan på kvällen åt vi paella. Det är så gott och något vi verkligen borde laga här hemma någon gång. När barnen gått och lagt sig satt vi uppe ett bra tag, pratade och drack vin.

Imorse vaknade vi tidigt då det blivit vintertid. Vi åt frukost och begav oss sedan ut på en lång promenad i skogen. Självklart började det spöregna men skönt att komma ut och röra lite på sig. Sedan packade jag och Carl ihop och vi åt lunch inne i Växjö innan vi skulle åka hem med tåget vid tvåtiden. Tack för en supermysig helg! <3Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?