Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Blus
Linne
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Klännning
Satinkjol
Klänning
Byxor
Linne
Byxor
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Vit blus
Kappa
Grå kavaj
Cardigan
Jeans
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Mysig helg i Växjö

Hej fina. Igår morse tog jag och Carl Öresundståget till Växjö för att hälsa på våra vänner Jonas och Klara och deras barn Linnéa och Rasmus. Öresundståget var sjukt fullt med folk och dessutom många som bokat sittplatser så vi fick flytta runt lite. Så störigt men det var i alla fall bara en två timmars resa. Skönt att komma fram! Min kompis Erik som också bor i Växjö kom och sa hej på perrongen när vi kom. Kul att träffa honom en snabbis :).

Växjö bjöd inte på något vidare bra väder men det var superkul att umgås med Jonas och Klara och deras dotter Linnéa är ett riktigt charmtroll. Rasmus är fortfarande spädbarn och var väldigt lugn och söt. Så kul att se hur dom bor också. Allt fler vänner flyttar ju till hus, så mysigt. På lördagen åt vi först en god pastalunch och sedan på kvällen åt vi paella. Det är så gott och något vi verkligen borde laga här hemma någon gång. När barnen gått och lagt sig satt vi uppe ett bra tag, pratade och drack vin.

Imorse vaknade vi tidigt då det blivit vintertid. Vi åt frukost och begav oss sedan ut på en lång promenad i skogen. Självklart började det spöregna men skönt att komma ut och röra lite på sig. Sedan packade jag och Carl ihop och vi åt lunch inne i Växjö innan vi skulle åka hem med tåget vid tvåtiden. Tack för en supermysig helg! <3Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?