Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Pullover
Grå kavaj
Kofta
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Pullover
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Vit blus
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Pälsjacka
Kappa
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Skjorta
Slipover
Kofta
Klänning
Kappa
Byxor
Cape
Kappa
Basker
Klänning
Kofta
Ankelboots
Pullover
Väska
Kofta
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Knytblus
Väska
Blus
Kofta
Blus
Knytblus
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Stickad klänning
Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Cardigan
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Bag
T-shirt
Kappa
Byxor
Väska
Slingbacks
Byxor
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kavaj
Väst
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klännning
Kavaj
T-shirt
Väska
Jeans
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Slacks
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
1   15
39   272
44   429
37   408
38   415

Fina axelremsväskor

Fina axelremsväskor 

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag älskar mode och accessoarer som är både fina och praktiska. Mina nya favoriter är två fina axelremsväskor från Bagasi. Jag har införskaffat en svart och en brun i samma modell. Älskar att dessa axelremsväskor kan användas både med och utan rem som är väldigt enkel att ta av och på. Därmed kan väskorna användas både som just axelremsväskor eller som clutches.

Väskorna är gjorda i läder, även remmen, vilket är ett material som jag verkligen gillar. Själva designen på väskorna är helt i min smak. Så stilrena och fina utan “krusiduller”. Jag har ju sedan tidigare flera väskor i olika modeller från Bagasi och det har blivit ett favoritmärke när det kommer till väskor. Har bland annat en weekendväska som följer med överallt, en laptopväska, samt en ryggsäck som jag verkligen gillar modellen på.

Dessa fina axelremsväskor är perfekta väskor för dagar på stan, på middagar, på andra utekvällar – tillfällen när man helt enkelt vill få plats med det viktigaste men inte behöver släpa med en laptop och matlåda. Man får enkelt plats med plånbok, mobil, nycklar, några sminkprodukter som jag brukar ha med mig vad jag än gör.

En massa bilder på mig med väskorna nedan. Spana in dom närmare hos Bagasi :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?