Magvärk – Min träning 23/10

Hej fina. Igår hade jag en lite lugnare dag på och jobbade och passade faktiskt på att flexa ut en halvtimme tidigare. Jag gick hem en sväng och tog mig sedan på gymmet och kände mig taggad på att springa långt och länge. Det gick dock sådär. Fick ont i magen och även i höger knä så det blev bara 25 minuter på löpbandet. Sedan cyklade jag 40 minuter för att ändå få ihop ett längre pass. Vet inte alls vad magvärken beror på. Det blev bättre lite senare på kvällen i alla fall.

Jag trodde att Carl skulle spela fotbollsmatch men så blev matchen inställd så vi fick kvällen tillsammans. Mys. Härom kvällen såg vi sista avsnittet av Stranger Things och det var kanske bra att det var sista för jag har haft sådana mardrömmar under tiden vi tittat. Typ att mina vänner har demoner och monster i sig. Igår såg vi Solsidan istället… lite mer lättsam :).

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 oktober, 2019 / 07:41

  Vad tråkigt att du fick så ont i magen. Det kan jag också få ibland när jag springer. Bra att dukunde cykla lite ändå. Jag har aldrig sett serien stranger things och det kanske är lika bra med tanke på din beskrivning. Solsidan gillar jag däremot.

  • Maria
   24 oktober, 2019 / 17:32

   Tack för din kommentar 🙂 Rekommenderar Stranger Things men se den med någon 🙂

Kommentera