Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Kofta
Klänning
Satinkjol
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Cape
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Jeans
Blus
Sneakers
T-shirt
Linne
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Kappa
Kofta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Linne
Byxor
T-shirt
Kofta
Klännning
Bag
Blus
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Cardigan
Väska
Halsduk
Kavaj
Kofta
Klänning
Slipover
Pullover
Knytblus
Blus
Basker
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Kappa
Klänning
Väska
Kjol
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Väst
Pälsjacka
Kappa
7   65
39   275
44   431
37   408
38   415

Magvärk – Min träning 23/10

Hej fina. Igår hade jag en lite lugnare dag på och jobbade och passade faktiskt på att flexa ut en halvtimme tidigare. Jag gick hem en sväng och tog mig sedan på gymmet och kände mig taggad på att springa långt och länge. Det gick dock sådär. Fick ont i magen och även i höger knä så det blev bara 25 minuter på löpbandet. Sedan cyklade jag 40 minuter för att ändå få ihop ett längre pass. Vet inte alls vad magvärken beror på. Det blev bättre lite senare på kvällen i alla fall.

Jag trodde att Carl skulle spela fotbollsmatch men så blev matchen inställd så vi fick kvällen tillsammans. Mys. Härom kvällen såg vi sista avsnittet av Stranger Things och det var kanske bra att det var sista för jag har haft sådana mardrömmar under tiden vi tittat. Typ att mina vänner har demoner och monster i sig. Igår såg vi Solsidan istället… lite mer lättsam :).

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 oktober, 2019 / 07:41

  Vad tråkigt att du fick så ont i magen. Det kan jag också få ibland när jag springer. Bra att dukunde cykla lite ändå. Jag har aldrig sett serien stranger things och det kanske är lika bra med tanke på din beskrivning. Solsidan gillar jag däremot.

  • Maria
   24 oktober, 2019 / 17:32

   Tack för din kommentar 🙂 Rekommenderar Stranger Things men se den med någon 🙂

Kommentera


Söker du efter något?