Middag i Hofterup

Hej fina. Den här helgen har varit rätt intensiv. I lördags var vi bjudna på middag hos Daniel och Emma i Hofterup där även Cecilia var med. De bor så himla fint i en stor rymlig villa ute i naturen. De hade ordnat en jättegod förrätt med chips, créme fraiche, löjrom, rödlök. Mums! Till middag blev det fondue med en massa olika såser. Så gott. Vi har ingen fondue hemma så alltid lyx att få äta det. Man åt så himla mycket och vi blev alla jättemätta. Men efterrätt finns det ju alltid plats för och då bjöds det på en supergod chokladmousse med hallon.

Kvällen slutade inte där utan fortsatte med en massa dans och även karaoke (jag sjunger hellre än bra haha). Då det inte är lätt att ta sig hem från Hofterup sov vi över och vi sov verkligen jättebra. PÅ morgonen åt vi en god frukost innan vi tog tåget hem till Malmö igen. Tusen tack Emma och Daniel för en supertrevlig helg hos er!
Följ:
Share:

Kommentera