After work på Eatery Social och Lilla torg

Hej fina. Igår hade jag en sjukt intensiv jobbdag. Hade bland annat fikat och min havtorncheescake blev succé faktiskt 🥰. Blev kvar till klockan sex, gick hem sist av alla förutom receptionisten som låste och larmade. Gick nästan direkt till Eatery Social för after work med Carl och Simon. Mycket trevligt! Hade inte träffat Simon på hur länge som helst. Passade på att äta på Eatery Social. Hamburgare utan bröd med sötpotatispommes. Mums!

Efter middag drog vi vidare för ett sista glas och hamnade på Lilla Torg. Förvånad över att uteserveringarna fortfarande är öppna. Himla trevligt! Nu sitter jag och Carl på ett pågatåg på väg till Daniel och Emma som bjuder på middag. Vi kommer att sova över då det är lite knepigt att komma hem till Malmö sent ikväll.

Hoppas ni njuter av er lördag!

Följ:
Share:

Kommentera