Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Klännning
Byxor
Linne
Klänning
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
Ankelboots
Kavaj
Satinkjol
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Linne
Väska
Kappa
Vit blus
Basker
Byxor
Knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Blus
Klänning
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Upp och ner – Jobbuppdatering vecka 42

Hej fina ni. Tänkte ge mig på en jobbuppdatering då det var ett tag sedan. Kort summerat är det sjukt mycket på jobbet just nu. Men det är roligt. Det är snarare så att jag känner att jag vill så mycket men att tiden inte riktigt räcker till. Den här veckan har jag haft både jobbiga och jättebra jobbdagar. Igår hade jag en bra dag så nu har jag en bra känsla :). Man får finna sig i att det går upp och ner, som med allt i livet egentligen :).

Så vad jobbar jag med just nu? Tusen olika Sociala medier-kampanjer känns det som hehe. Det går riktigt bra för oss med nyöppnade kontor och nyanställningar och fler som vill köra kampanjer helt enkelt. Kul! :). Igår var jag lite nervös över en grej men det gick jättebra faktiskt. Igår hade jag även pensionssamtal med en representant från företaget vi har avtal med. Det gick bra tycker jag. De rekommenderade att jag gifter mig vilket känns lite gammaldags kanske att det ska spela så stor roll men det gör det tydligen hehe.

Idag har jag en massa jag vill hinna med så måste nog prioritera. Ska även bjuda på fika på jobbet då vi turas om. Nu är det min tur och Carl hjälpte mig baka igår. Han är världens snällaste. Ikväll blir det after work med några vänner. Ser fram emot helg :).

Ha en underbar fredag!

spraytan i skåne

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?