Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Pälsjacka
Väska
Boots
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Basker
Blus
Halsduk
Väska
Kappa
Grå kavaj
Linne
Linne
Slipover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blus
Väst
Kavaj
Skjorta
Klännning
Väska
T-shirt
Slingbacks
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Kappa
Kofta
Moschino väska
Kjol
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Jacka
Vit blus
Väska
Kavaj
Stenströms cardigan
Skinnkjol
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Klännning
Bag
Klänning
Väska
örhängen
Klänning
Knytblus
Pullover
Skjorta
Tory Burch
Kappa
Klänning
Pullover
Steamer
Knytblus
Byxor
Blus
Klänning
Pullover
Cape
Tröja
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Spegel
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Sneakers
Kånken
Tröja
Kjol
Klänning
Kappa
Ganni diadem
Kofta
Klänning
Cardigan
Halsduk
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Slacks
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Jacka
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Väska
Kappa
Stövel
Klänning
Byxor
Väska
Satinkjol
Louis Vuitton väska
Kavaj
Knytblus
Kappa
Jeans
Byxor
Blus
Kavaj
Kjol
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kjol
21   78
54   337
43   413
59   510
43   481

Upp och ner – Jobbuppdatering vecka 42

Hej fina ni. Tänkte ge mig på en jobbuppdatering då det var ett tag sedan. Kort summerat är det sjukt mycket på jobbet just nu. Men det är roligt. Det är snarare så att jag känner att jag vill så mycket men att tiden inte riktigt räcker till. Den här veckan har jag haft både jobbiga och jättebra jobbdagar. Igår hade jag en bra dag så nu har jag en bra känsla :). Man får finna sig i att det går upp och ner, som med allt i livet egentligen :).

Så vad jobbar jag med just nu? Tusen olika Sociala medier-kampanjer känns det som hehe. Det går riktigt bra för oss med nyöppnade kontor och nyanställningar och fler som vill köra kampanjer helt enkelt. Kul! :). Igår var jag lite nervös över en grej men det gick jättebra faktiskt. Igår hade jag även pensionssamtal med en representant från företaget vi har avtal med. Det gick bra tycker jag. De rekommenderade att jag gifter mig vilket känns lite gammaldags kanske att det ska spela så stor roll men det gör det tydligen hehe.

Idag har jag en massa jag vill hinna med så måste nog prioritera. Ska även bjuda på fika på jobbet då vi turas om. Nu är det min tur och Carl hjälpte mig baka igår. Han är världens snällaste. Ikväll blir det after work med några vänner. Ser fram emot helg :).

Ha en underbar fredag!

spraytan i skåne

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?