Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Byxor
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Basker
Pälsjacka
Klänning
Klännning
Knytblus
Väska
Vit blus
Kavaj
Byxor
Kavaj
Blus
Ankelboots
Klänning
Jeans
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Linne
27   335
79   519
48   539
40   608
59   668

Röd kavaj

Röd kavaj

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdagsmorgon. Jag var riktigt trött när jag vaknade men nu har jag varit uppe ett tag och känner mig piggare. Tänkte dela med mig av en outfit jag bar för ett par veckor sedan när jag mötte upp Anna på stan för en after work. Det är en röd kavaj från märket Stradivarius som bland annat säljs hos Asos. Jag har ett tag varit på jakt efter en röd kavaj då röd är en färg jag verkligen gillar när det kommer till kläder. Förutom svart och vitt är nog rött den färg jag har mest av i min garderob.

Min röda kavaj är i en dubbelknäppt modell och jag gillar verkligen den röda nyansen på den. Till den bar jag senast svarta kostymbyxor från Zara, svarta pumps och min väska från Mulberry som jag älskar. Känner att den här röda kavajen är en så snygg färgklick i min garderob och mina outfits. Samtidigt känns den väldigt klassisk och passar min stil perfekt. Den passar även perfekt för både jobb och fest, allt beror ju på vad man har till. Här gick jag ju direkt från jobb till after work och då matchade jag den med svart i övrigt.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 16 oktober, 2019 / 23:47

  Wao så snyggt med rödkavaj som bröt av det svarta. Jag har en röd i garderoben som jag allt tänker prova imorgon. Tack för tipset

  • Maria
   17 oktober, 2019 / 22:08

   Så kul att du gillar!:) Tusen tack! Kul att inspirera. Kör på med det röda!

Kommentera


Söker du efter något?