Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Jacka
Kavaj
Blus
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Sneakers
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
T-shirt
Pullover
Pälsjacka
Tröja
Byxor
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Spegel
Väst
Väska
Satinkjol
Tory Burch
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Stövel
Skjorta
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Basker
Klänning
örhängen
Grå kavaj
Kofta
Ganni diadem
Kånken
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Linne
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Tröja
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Bag
Kavaj
Blus
Cape
Halsduk
T-shirt
Pullover
Skjortklänning
Slacks
Kjol
Kjol
Kostymbyxa
Kappa
Kappa
Pullover
Klänning
Ankelboots
Kjol
Knytblus
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Louis Vuitton väska
Boots
Byxor
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kappa
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Steamer
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Moschino väska
Kofta
Väska
Cardigan
Skjorta
Jacka
Väska
Skjorta
Skjorta
Byxor
Jeans
Stenströms cardigan
Kappa
Skjorta
Skinnkjol
Slipover
Kofta
Halsduk
Tröja
Pullover
T-shirt
Kavaj
48   273
43   375
59   488
43   478
50   494

Röd kavaj

Röd kavaj

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdagsmorgon. Jag var riktigt trött när jag vaknade men nu har jag varit uppe ett tag och känner mig piggare. Tänkte dela med mig av en outfit jag bar för ett par veckor sedan när jag mötte upp Anna på stan för en after work. Det är en röd kavaj från märket Stradivarius som bland annat säljs hos Asos. Jag har ett tag varit på jakt efter en röd kavaj då röd är en färg jag verkligen gillar när det kommer till kläder. Förutom svart och vitt är nog rött den färg jag har mest av i min garderob.

Min röda kavaj är i en dubbelknäppt modell och jag gillar verkligen den röda nyansen på den. Till den bar jag senast svarta kostymbyxor från Zara, svarta pumps och min väska från Mulberry som jag älskar. Känner att den här röda kavajen är en så snygg färgklick i min garderob och mina outfits. Samtidigt känns den väldigt klassisk och passar min stil perfekt. Den passar även perfekt för både jobb och fest, allt beror ju på vad man har till. Här gick jag ju direkt från jobb till after work och då matchade jag den med svart i övrigt.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 16 oktober, 2019 / 23:47

  Wao så snyggt med rödkavaj som bröt av det svarta. Jag har en röd i garderoben som jag allt tänker prova imorgon. Tack för tipset

  • Maria
   17 oktober, 2019 / 22:08

   Så kul att du gillar!:) Tusen tack! Kul att inspirera. Kör på med det röda!

Kommentera


Söker du efter något?