Hen var här ikväll.

Hej fina. Det är så mycket jag vill hinna med på jobbet nu men tyvärr räcker inte tiden till allt. Frustrerande. Jag känner mig trött i slutet av jobbdagarna men när jag väl kommer hem är det som att jag får ny energi.

Ni vet hen som jag hjälpte till Malmöpsykiatrin i söndags. Hen var här ikväll. Hen fick äta middag här, är ju mån om att hen äter fastän hen mår dåligt. Hen hade haft mörka tankar igen och jag är så glad över att hen då tar kontakt med mig och inte stänger in sig med tankarna. Vi pratade en stund om glatt och ledsamt. Skvallrade, skrattade och var arga tillsammans. Hen sa att hen mådde bättre när hen gick hem. Det värmer och betyder mycket att kunna hjälpa. Hen känner sig sviken av många. Det fanns många som stod hen betydligt närmare än jag någonsin gjort men som nu gett kalla handen när hen mår dåligt och ber om hjälp. Jag ska finnas där.

Nu sova. Lång jobbdag igen imorgon med utbildning och möten. På kvällen trevlig middag med Carl, Niklas och Frida :).

Följ:
Share:

Kommentera