Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Knytblus
Jeans
Pullover
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Linne
Ankelboots
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Klännning
Kofta
Kavaj
Byxor
Vit blus
Pälsjacka
Klänning
Cardigan
Blus
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Basker
Väska
27   337
79   519
48   539
40   607
59   668

Hen var här ikväll.

Hej fina. Det är så mycket jag vill hinna med på jobbet nu men tyvärr räcker inte tiden till allt. Frustrerande. Jag känner mig trött i slutet av jobbdagarna men när jag väl kommer hem är det som att jag får ny energi.

Ni vet hen som jag hjälpte till Malmöpsykiatrin i söndags. Hen var här ikväll. Hen fick äta middag här, är ju mån om att hen äter fastän hen mår dåligt. Hen hade haft mörka tankar igen och jag är så glad över att hen då tar kontakt med mig och inte stänger in sig med tankarna. Vi pratade en stund om glatt och ledsamt. Skvallrade, skrattade och var arga tillsammans. Hen sa att hen mådde bättre när hen gick hem. Det värmer och betyder mycket att kunna hjälpa. Hen känner sig sviken av många. Det fanns många som stod hen betydligt närmare än jag någonsin gjort men som nu gett kalla handen när hen mår dåligt och ber om hjälp. Jag ska finnas där.

Nu sova. Lång jobbdag igen imorgon med utbildning och möten. På kvällen trevlig middag med Carl, Niklas och Frida :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?