Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Basker
Vit blus
Byxor
Grå kavaj
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Knytblus
Väska
Klännning
Knytblus
Klännning
Kavaj
Kappa
Jeans
Klänning
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Väska
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Behövde rensa tankarna – min träning 14/10

Hej fina. Den här veckan har jag introduktion/utbildning på jobbet. Det är en utbildning för alla nya Bjurforsare. Då jag redan är igång med diverse projekt och jobb känns det lite stressigt att vara med men är det schemalagt så är det. Får helt enkelt acceptera att en del annat jobbrelaterat blir “lindande” även om det är svårt.

Igår efter jobbet hade jag planerat att gå till gymmet och springa och så blev det. Behövde rensa tankarna, inte minst med tanke på händelsen söndags kväll. Slog nytt längdrekord och sprang 8 kilometer! 🙂 Dock hade jag ont överallt haha. Gick inte snabbt men kändes skönt att springa av mig, länge. Det är riktigt mycket folk på gymmet nu under hösten så jag har gett upp tjejgymmet och tränar ute i stora hallen. Kanske går att springa en mil i år trots allt :).

Ha en underbar dag!Följ:

Kommentera


Söker du efter något?