När man faktiskt kan hjälpa någon

Hej fina. Den här helgen har varit lugn och helt på hemmaplan. Så skönt! Vi har hunnit fixa en massa med tvätt, städning, matlagning med mera. Igår eftermiddag hände dock något oväntat. En bekant tog kontakt gällande att en gemensam vän/bekant mådde väldigt dåligt psykiskt. Då hon själv inte mådde bra frågade hon om jag kunde hjälpa till. Jag kände direkt att såklart vill jag det.

Hen som mår dåligt kom hit och vi pratade. Det var så hemskt att höra att hen mår så dåligt, alla mörka tankar hen har. Det slutade med att vi tog en taxi in till vuxenpsykiatrin i Malmö där vi stötte på underbara människor som jobbar där. Så modigt och starkt av hen att be om hjälp. Det känns bra att ha hjälpt till, att faktiskt kunna hjälpa till. Nu ska hen få hjälp och jag kommer såklart fortsätta ha regelbunden kontakt.

Nu jobb och vardag. Hoppas ni alla får en fin vecka. Ta hand om varandra!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 16 oktober, 2019 / 22:36

  Vilken fin människa du är <3

  • Maria
   17 oktober, 2019 / 06:19

   Åh fint skrivet. Finns tydligen så många som inte bryr sig 😒

Kommentera