Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Linne
Blus
Byxor
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Knytblus
Väska
Byxor
Satinkjol
Väska
Klänning
Slipover
Bag
Väska
Kofta
Knytblus
Slacks
T-shirt
Basker
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Väst
Knytblus
Kofta
Klänning
Pullover
Pullover
Slingbacks
Vit blus
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Kappa
Pullover
Kappa
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klännning
Blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Jeans
Klännning
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Pullover
Linne
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Kappa
Cardigan
Kofta
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Cape
Kavaj
Kavaj
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Halsduk
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Sneakers
Kappa
Kjol
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Cykelutflykt, havtorn och hemmagjord pizza

Hej fina. Igår hade jag och Carl en väldigt lugn förmiddag men sedan blev vi båda rastlösa och kom iväg på en cykelutflykt. Vi trodde det skulle regna men det var bara molnigt så då passade det bra med aktivitet utomhus. Vi cyklade till brofästet där vi även plockade havtorn. Det fanns inte lika mycket som det gjorde förra året men ändå tillräckligt för att kunna använda i en efterrätt. På vägen hem stannade vi på ett mysigt café i Limhamn, Café Nitton, som jag verkligen rekommenderar. Så mysigt med en genuin känsla.

Vi passade även på att handla på ICA Maxi på vägen hem. Vi bestämde oss för att göra hemmagjord pizza till middag så vi köpte pizzabotten (glutenfri till mig) och en massa goda ingredienser. Pizzorna blev riktigt goda. Jag hade mozzarella, serrano-skinka, lök och lite champinjoner på min. När den gräddats hade jag även på en massa god ruccola. Mums! Till pizzorna drack vi ett rött vin från Paul Bará som vi köpte med oss från Champagne förra sommaren.

Efter middagen såg vi filmen Borg om Björn Borg och John McEnroe. Jag är ju egentligen inte sportintresserad men tyckte ändå att filmen var bra och man fick ju verkligen en inblick i tennisvärlden. Idag har vi en riktig fixardag. Tvättar, städar och snart ska även laga pumpasoppa som förhoppningsvis kan räcka till några middagar. Men först lite kaffe. Hoppas ni har en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?