Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Jeans
Klänning
Pullover
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Klännning
Cardigan
Linne
Väska
Linne
Klänning
Ankelboots
Kjol
Väska
Kavaj
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

Man vet aldrig hur det blir

Hej fina. Igår gick jag vid fyratiden från jobb men så dök det upp några grejer så blev ändå inte så mycket flex. Kanske jag kan gå lite tidigare idag istället då jag ändå jobbat några extratimmar den här veckan. Vid halv sex mötte jag upp Anna för att fota, äta och gå på event.

Vi satte oss på café och restaurang Gustav Adolf där jag åt en risotto och Anna tog nachos då hon redan hade ätit middag. Jag åt upp min risotto och dessutom rätt mycket av Annas nachos hehe. Sedan efter middagen blev det ändrade planer så vi inte alls kom iväg på event. Man kan ju aldrig veta hur det blir när man har spädbarn med helt enkelt.

Idag är det fredag och det känns så härligt! Jag och Carl har inte så mycket planer så vi tänkte köra någon utflykt, laga en massa mat och bara umgås. Har inte riktigt hunnit med det så mycket den här veckan så det blir mysigt :).

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      11 oktober, 2019 / 23:10

      Det var det! Trevlig helg ☺️

Kommentera


Söker du efter något?