46   269
2   139
24   239
26   260

Tärna på min bästa väns bröllop

Hej fina. Jag har ju helt glömt berätta för er att en av mina allra bästa vänner, Mina, ska gifta sig nästa sommar. Och jag ska vara en av hennes två brudtärnor! Jag och Mina lärde känna varandra på gymnasiet genom gemensamma vänner. Så glad för det. Vi har ju bland annat bott ihop i Linköping och jag var med när hon träffade sin Christoffer första gången och hon var med när jag träffade Carl.

Vi har varit med om en massa tillsammans och det känns så speciellt att få vara med på hennes bröllop, framför allt som tärna. Så rörd jag blev när jag fick frågan. I november ska jag hälsa på henne i Stockholm där hon bor nu. Vi ska umgås och helt enkelt ladda upp tillsammans. Bröllopet är i augusti nästa år men det är ju aldrig för tidigt för själva uppladdningen ;).

Igår var det en riktigt lång dag på jobbet. Fullt upp under dagen på kontoret och sedan var jag med och anordnade ett webbinarium på kvällen. Kanske kan gå lite tidigare idag, om det funkar med allt som ska göras på jobbet. Ikväll ska jag faktiskt på ett event tillsammans med Anna. Ett öl-event vilket kanske känns konstigt med tanke på att vi inte gillar öl och jag tål inte många ölsorter heller. Häng med oss på Instastory ikväll :).

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar dag fina ni! Nedan en några år gammal bild 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?