Annons: Shoppa min stil

Bag
Slipover vit
Cape
Kavaj
Väska
Blus
Sneakers
Byxor
Klänning
Kavaj
Kjol
Klännning
Väska
T-shirt
Knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Body
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Cape
Slipover
Kofta
Byxor
Kjol
Stövel
Kjol
Blus
Kavaj
Kappa
Byxor
Väska
Gucciskärp
Kofta
Väska
T-shirt
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Väska
T-shirt
Cardigan
Blus
Pullover
Knytblus
Klänning
Stickad klänning
Väska
Ankelboots
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Grön klänning
Linne
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
T-shirt
Blus
Klänning
Klänning
Slacks
Kofta
Kappa
Linne med spets
Skjorta
Vit blus
Kofta
Kappa
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Tröja
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Blå klänning
Klänning
Kofta
Slingbacks
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Pullover
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Boots
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Väst
Linne
Pälsjacka
Kofta
Skinnkjol
Topp
Satinkjol
Väska
Slipover
Halsduk
Kavaj
Svarta jeans
Slipover
Kjol
Kjol
Tröja
Kjol
Linne
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Jeans
Plisserad kjol
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Basker
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Slipover
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj

Läkaren: ”Väldigt pressade värden”

Hej fina. I förmiddags var jag då hos läkaren för en årskontroll för min hypotyreos (en sköldkörtelsjukdom jag haft sedan jag var typ fem år – Läs mer här) och information om resultaten från förra veckans prover. Jag måste säga att jag blev rejält förvånad över provresultaten. Jag brukar oftast ligga på ett högt TSH vilket betyder att kroppen går på lågvarv med låg ämnesomsättning, trötthet med mera. Varje gång de senaste åren jag tagit prover har det varit för högt. Man justerar detta med medicinen Levaxin.

Den här gången sa läkaren att jag har ”väldigt pressade värden”, alltså bland annat ett rejält lågt TSH (0,09) vilket istället betyder hög ämnesomsättning och en kropp på högvarv. Jag är nära att utveckla hypertyreos tydligen. Man bör enligt rekommendationen från vården ligga på kanske TSH 0,4-4. Jag ökade dosen ganska rejält förra året på grund av att värdena var rejält dåliga åt andra hållet men nu verkar min kropp ha reagerat lite väl mycket på medicinen kanske. Han sa att även stress kan påverka och jag har faktiskt de senaste veckorna känt mig stressad med allt jag vill hinna med. Jag har även känt som ett tryck över bröstet som kanske kan bero på det här.

Så vad händer nu då? Han sa i princip att jag får bestämma själv hur jag vill göra. Det behöver inte vara farligt att ligga på pressade värden, vissa mår bra av det. I mitt fall är jag osäker då jag ändå känt det där trycket över bröstet. Kanske jag sänker dosen en dag i veckan. Samtidigt vill jag ju inte ha sämre ämnesomsättning då det möjligtvis kan leda till bland annat trötthet och viktuppgång. Svårt val.. får fundera lite. Och rådfråga min far som är läkare. Han kan kanske förklara närmare 🙂

Är väldigt förvånad som sagt då jag aldrig haft värden som legat åt det här hållet innan. Fick en lägre dos Levaxin utskriven i alla fall så får jag se hur jag gör. Någon som varit med om liknande?

Tjäna pengar som influencer

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?