46   269
2   139
24   239
26   260

Planer för vecka 41

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Jag kände mig riktigt trött imorse när klockan ringde. Var även helt slut igår kväll, Carl ska att det typ var det tröttaste han sett mig. Förutom mycket jobb och träning funderar jag på om det kan vara något med mina värden på sköldkörteln som jag haft problem med sedan jag var fem år och måste reglera med medicin och regelbundna prover. Ska faktiskt få reda på det imorgon! 🙂 Utöver läkarbesök har jag en hel del annat planerat denna vecka. En summering av min vecka:

Tisdag – posta paket
Onsdag – läkarbesök, webinarium med jobbet (18-19)
Torsdag – ett öl-event med Anna. Inte för att jag tål eller gillar öl men att hänga med Anna och gå på event är ju alltid kul?:)
Fredag – Ostronfrossa i Malmö Saluhall med Carl, Niklas, Frida…fler?
Lördag-Söndag – Inga direkta planer. SÅ skönt!

Ha en underbar tisdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?