Annons: Shoppa min stil

Kofta
Jeans
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kjol
Väska
Sneakers
Kjol
Kavaj
Kappa
Bag
Väska
T-shirt
Pullover
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Kavaj
Basker
Slipover
T-shirt
Linne
Väska
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Halsduk
Klänning
Väst
Byxor
Klänning
Klännning
T-shirt
Kjol
Väska
Satinkjol
Blus
Väska
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Skinnkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Linne
Kavaj
Klänning
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Cape
Pullover
Väska
T-shirt
Cardigan
Slacks
Byxor
Skjorta
Klännning
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Blus
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Klänning
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Jobbuppdatering vecka 38 – vad gör jag på jobbet?

Hej fina. Har inte varit jättebra med mina jobbuppdateringar på sistone. Eller egentligen har jag väl tagit med lite om jobbet i andra inlägg men jag försöker hålla i de här regelbundna blogginläggen om jobbet. Nu har jag ju jobbat på Bjurfors i ungefär två och en halv månad och jag känner väl att jag hunnit komma in i det mesta nu. Direkt när jag började var vi mitt i uppstarten i en stor kampanj som jag jobbat mycket med sedan dess.

Så vad jag gör jag på jobbet då? Allt som har med digitala medier att göra kan man säga. Jobbar mycket med skapande och redigering av bilder och texter, gör en massa olika nyhetsbrev/e-postkampanjer, sköter sociala medier för Skåne-regionen, jobbar med hemsidan med mera. En viktig del är ju såklart analys av hur våra olika aktiviteter går, se om man kan hitta förbättringspotential och så. Spännande 🙂

Vi planerar även för fullt inför en ny spännande lansering och i januari drar vi till Åre för en kick off med alla Sverige-kontor.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?