47   271
2   138
24   239
26   260

Festligheter och söndagsmys

Hej fina. Igår kväll gick jag till Charlotta för lite förhäng innan vi skulle på middag. Vi passade på att dricka färdigblandad Sangria som jag fått, riktigt god faktiskt! Den finns på Systembolaget här: Don Simon Premium Sangria. Vid halv åttatiden gick vi till Mira och hennes kompis Johan som var på besök här i Malmö. De bjöd på supergod middag! Himla trevligt! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Lite senare kände jag, Charlotta och Johan för att dra vidare och vi hamnade på MJS. Sedan fortsatte festen hemma hos Charlotta och jag kom nog inte hem förrän vid tvåtiden kanske? Så kul kväll. Carl kom hem senare ön mig och hade en rolig kväll i Köpenhamn :).

Idag har jag och Carl hälsat på Marie och Jocke i deras nya hus i Staffanstorp. Fick även se deras supersöta tvillingar. Så små! Mycket mysigt. Nu har vi precis ätit middag. Hemmagjord rotmos med fläsk (till Carl) / köttbullar (till mig). Gott! Recept kommer senare i veckan. Nu ska vi nog se någon serie. Ha en underbar söndagskväll!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?