Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Satinkjol
Kavaj
Vit blus
Kjol
Slipover
Pullover
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Cardigan
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Knytblus
Klänning
Kappa
Väst
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Linne
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Slacks
Kappa
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Byxor
Halsduk
Basker
Klänning
Kappa
Bag
Pullover
Jeans
Blus
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Ankelboots
Skjorta
Väska
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Slingbacks
Cape
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Knytblus
T-shirt
Kofta
Skjorta
Byxor
Tröja
Väska
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Sneakers
21   114
39   281
38   416
36   397
55   439

AW, event och hotellfrukost

Hej fina. Då jag jobbat över flera dagar den här veckan gick jag från jobbet klockan fyra igår. Hade nämligen blivit inbjuden till after work på mitt gamla jobb Myloc och den började klockan fem och jag ville hinna hem om en sväng innan. Jag mötte upp Michelle som också var inbjuden så vi kunde gå dit tillsammans. Hon var ju praktikant när jag jobbade där och vi blev snabbt vänner :).

Vi började med bubbel och tapas på Mylocs kontor. Kul att träffa gamla kollegor igen! Sedan drog vi vidare och spelade shuffle board. Jag och Michelle var i ett lag och det gick bättre än väntat. När vår speltid var slut skulle alla hem men då klockan bara var halv åtta och jag inte riktigt kände mig klar med kvällen ringde jag Anna och mötte upp henne och hennes syster på MJS. Det var event med Larsson & Lange där och då jag skulle på AW:n hade jag tackat nej men så smet jag in där ändå. Där visade de nya hårtrender och bjöd på bubbel. Trevligt!

Idag blev det sovmorgon och jag och Carl unnade oss hotellfrukost på Clarion Malmö Live. Hade fått en voucher som vi kunde använda och det blev mycket trevligt. Nu har Carl åkt till Köpenhamn för en grabbkväll och jag ska nog också på en middag ikväll. Innan dess ska jag jobba lite med mitt företag. Skicka fakturor och så. Hoppas ni får en fin lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?