46   269
2   139
24   239
26   260

AW, event och hotellfrukost

Hej fina. Då jag jobbat över flera dagar den här veckan gick jag från jobbet klockan fyra igår. Hade nämligen blivit inbjuden till after work på mitt gamla jobb Myloc och den började klockan fem och jag ville hinna hem om en sväng innan. Jag mötte upp Michelle som också var inbjuden så vi kunde gå dit tillsammans. Hon var ju praktikant när jag jobbade där och vi blev snabbt vänner :).

Vi började med bubbel och tapas på Mylocs kontor. Kul att träffa gamla kollegor igen! Sedan drog vi vidare och spelade shuffle board. Jag och Michelle var i ett lag och det gick bättre än väntat. När vår speltid var slut skulle alla hem men då klockan bara var halv åtta och jag inte riktigt kände mig klar med kvällen ringde jag Anna och mötte upp henne och hennes syster på MJS. Det var event med Larsson & Lange där och då jag skulle på AW:n hade jag tackat nej men så smet jag in där ändå. Där visade de nya hårtrender och bjöd på bubbel. Trevligt!

Idag blev det sovmorgon och jag och Carl unnade oss hotellfrukost på Clarion Malmö Live. Hade fått en voucher som vi kunde använda och det blev mycket trevligt. Nu har Carl åkt till Köpenhamn för en grabbkväll och jag ska nog också på en middag ikväll. Innan dess ska jag jobba lite med mitt företag. Skicka fakturor och så. Hoppas ni får en fin lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?