46   270
2   139
24   239
26   260

Rutiga byxor – styling

Hej fina. Ett plagg jag haft riktigt länge i min garderob är ett par rutiga byxor. De är faktiskt ett second hand-fynd som jag gjorde under min studietid och de har hängt med nu i många år. De är lite kortare i modellen och därmed perfekt att ha under vår och höst.

Nedan ser ni bilder på rutiga byxor med styling på två sätt. Då de är i lite olika bruna nyanser brukar jag oftast styla dem med svart upptill men härom året fyndade jag även en matchande kavaj (också den second hand) så för några veckor sedan bar jag dem ihop som en kostym. Tycker ni att det är snyggt eller känns det för mycket mönstrat på samma gång?

 

Styling med svart knytblus och svart kavaj

rutiga byxor

 

Styling  med svart knytblus och svart kavaj

rutiga byxor

rutiga byxor

Följ:
Dela

6 Kommentarer

 1. 4 oktober, 2019 / 08:26

  Åh jag tyckte att båda stilarna var hur snygga som helst. Jag hade nog sprungit i sneakers istället som är min last =)

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 21:05

   Ja det skulle nog kunna vara då snyggt också 😍

 2. 4 oktober, 2019 / 09:13

  Superfint och helt i min stil. Jag är lite nörd på svarta kavajer och kör mest på det men kul med mönstrad.

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 21:05

   Tack så mycket 😍 Försöker variera lite 🙂

 3. Petra
  5 oktober, 2019 / 16:53

  Hur skulle du matcha kostymbyxor med höst/vinterskor? Tycker det är så svårt. Jag gillar ju när man ser anklarna, men jag gillar inte att frysa på vintern…

  • Maria
   6 oktober, 2019 / 11:30

   Ja det är så svårt! Brukar tycka det är snyggast med boots med spetsigare tå så det inte ser lika ”klumpigt” ut 🙂

Kommentera


Söker du efter något?