Min sköldkörtelsjukdom, mycket på jobb och date night

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Fastän jag hade hur mycket som helst på jobb igår så tog jag mig faktiskt till vårdcentralen för att ta prover för sköldkörteln. Har ju som ni säkert vet sjukdomen hypotyreos sedan fem års ålder och så länge jag då och då kollar och eventuellt justerar Levaxindosen kan jag må bra:). När jag cyklat till Vårdcentralen upptäckte jag att den visst inte låg kvar i de lokalerna så jag fick gå en fem minuters promenad till nya lokalerna på andra sidan kanalen. Det gick bra.

Mycket på jobbet nu som sagt och igår kom jag hem vid halv sju och Carl hade fixat en mysig date night till oss. Lagat köttfärsbiffar med ugnsbakade grönsaker och en jättegod svampsås. Ikväll har jag inget speciellt planerat så kanske jag kan ta mig till gymmet. Skulle även behöva jobba lite med mitt företag men det finns det nog tid för i helgen.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

8 Kommentarer

 1. 3 oktober, 2019 / 08:10

  Mysigt han hade ordnat tills du kom hem. Alltid kul att bli överraskad med middag efter en hektisk dag ❤

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 06:53

   Ja verkligen så fint 💕

 2. 3 oktober, 2019 / 12:23

  Mysigt med en kvälls date med god mat! Sånt gör verkligen vardagen så fin ❤️

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 06:53

   Verkligen 😍

 3. 4 oktober, 2019 / 02:27

  Vad härligt att komma hem och få en liten date lät ju gott med köttfärsbiffar. Jag har ätit levaxin sen 2015 jag hade en överproduktion på sköldkörteln. Är det kanske hypotyreos? 🙂

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 06:53

   Ja 🙂 Jo precis hypotyreos 🙂

 4. 4 oktober, 2019 / 12:28

  Så mysigt med datenight, vilken kille 👍👍önskar min kunde hitta på något sånt, men inte så lätt med preteens överallt i huset 😂
  Jättefin bild på dig också ❤

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 21:06

   Åh ja så mkt lättare utan barn såklart ❤️

Kommentera