Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Cardigan
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Linne
Ankelboots
Klännning
Byxor
Pullover
25   324
79   510
48   532
40   603
59   661

Svårt att vara närvarande med vänner

En vardagskväll på Quan Malmö

Hej fina. Igår var det helt galet mycket på jobbet. Många spännande grejer på gång så det blir en lite extra intensiv period nu. Hade planerat att möta upp Anna efter jobbet och jag kom ändå iväg i tid så vi sågs vid halv sex. Började med att fotografera på vår favoritgata, jag behövde bilder till en ny kampanj för Bagasi som jag ska fronta. Om de nu tycker att bilder är tillräckligt bra =).

Annas minsting Valentino var såklart med och han blev lite rastlös när vi fotograferade verkade det som så det fick vi fixa snabbt. Därefter satte vi oss på Quan. Helt sjukt mycket folk en vardagskväll på Quan Malmö. Det trodde man verkligen inte att det skulle vara. En vanlig tisdag liksom, så kul att Malmö levererar :). Jag var hungrig så jag åt två mellanrätter: Rullader med cheddarost (SÅ GOD!) och en vegetarisk rätt med halloumi. Mums.

Jag kände att jag hade mycket jobb i huvudet och jag ville dessutom komma hem och hinna jobba lite till så det blev inte någon längre kväll. Vissa dagar är väl så. Att man har mycket på jobb eller annat och därmed inte riktigt kan vara närvarande med sina vänner. Anna sa att hon också hade en sådan dag igår så det var bra att vi kunde tajma :). Vi får boka en ny date snart så ska jag nog kunna vara mer med även med huvudet.

Nu blir det jobb och jag ska försöka hinna till vårdcentralen innan klockan elva för att ta prover. Vet inte hur jag ska få ihop det riktigt men jag hoppas jag kan smita iväg en liten sväng för det. Ska träffa läkaren nästa vecka och då behöver jag ta prover innan. Det gäller sköldkörteln alltså.

Ha en underbar dag!


 

Följ:
Dela

7 Kommentarer

 1. 2 oktober, 2019 / 08:02

  Skönt att båda kände samma sak. Vissa dagar är så svåra att tänka på annat än jobb och alla måsten. Spännande med fotograferingen ❤

  • Maria
   2 oktober, 2019 / 18:35

   Ja precis 🙂 Tack!

 2. Emschen
  2 oktober, 2019 / 13:51

  Det känns som det är många nu som känner att de inte riktigt hinner med.
  Jag känner också det.

  • Maria
   2 oktober, 2019 / 18:35

   Ja är nog sådana tider nu 🙄❤️

 3. 2 oktober, 2019 / 21:37

  Men så spännande, där har jag faktiskt aldrig varit!! Tack för tipset!!! Låter som en härlig vardagskväll <3

  • Maria
   4 oktober, 2019 / 06:54

   Varsågod 🙂 Rekommenderas!

 4. 3 oktober, 2019 / 00:46

  Här har det också blivit lite intensivt nu och själv är man sjuk. Hoppas det går bra hos läkaren jag gissar att du också äter medicin för sköldkörteln 🙂

Kommentera


Söker du efter något?