Annons: Shoppa min stil

Klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Blus
Byxor
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
Blå klänning
Skinnkjol
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Linne med spets
Klänning
Slacks
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Halsduk
Skjorta
Skjorta
Svarta jeans
Pälsjacka
Topp
Slipover
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Slipover vit
T-shirt
Kappa
T-shirt
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Body
Väska
Knytblus
T-shirt
Stövel
Kavaj
Pullover
Kappa
Kappa
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Boots
Tröja
Klänning
Basker
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Gucciskärp
Cardigan
Sneakers
Kavaj
Grön klänning
Vit blus
Kavaj
Väska
Cape
T-shirt
Kavaj
Kofta
Tröja
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Bag
Cape
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Slipover
Jeans
Blus
Klännning
Kofta
Kjol
Kofta
T-shirt
Knytblus
Blus
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Linne
Linne
Kjol
Kofta
Kavaj
Slipover
Kofta
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Sandaler
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Väst
T-shirt
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Klänning
Kofta
Satinkjol
Byxor
Blå knytblus
Kavaj
Väska

Larsson & Lange Malmö

Larsson & Lange Malmö

Hej fina. Igår var jag hos min nya frisör för första gången. Jag går från och med nu till Lina på Larsson & Lange Malmö. Det är så smidigt då salongen ligger i Västra hamnen som är betydligt närmare mitt jobb och dessutom kan man även ha med sin laptop och jobba på plats medan man får håret fixat. Passar ju mig perfekt.

Larsson & Lange Malmö Västra Hamnen ligger ju så himla fint till också precis vid vattnet längs Sundspromenaden. Kändes riktigt lyxigt att få håret klippt, färgat och stylat på en plats med sådan magisk utsikt.

Jag och min stylist Lina bestämde att vi skulle toppa mitt hår ganska rejält då jag inte klippt mig sedan maj och topparna var riktigt slitna. Hon fick rätt fria händer med själva klippningen och det blev superbra. Sedan la vi också i en massa ljusa slingor då jag verkligen gillar att vara lite blondare än min naturliga färg. Jag ville ha en lite kallare färg nu då jag vet att mitt hår lätt går mot en varmare ton av sig själv. Lina lät även lite av min naturliga färg vara kvar så det blev lite balayage.

När vi skulle skölja ur färgen fick jag komma upp på deras övervåning där utsikten över havet var ännu mer magisk. Wow. Jag blev verkligen supernöjd och det tog bara tre timmar att få håret klippt, färgat och stylat. Jag vet ju sedan tidigare att Larsson & Lange är riktigt poppis här nere i Skåne och jag förstår verkligen varför. Passade även på att uppdatera mitt hårvårdssortiment med schampo, balsam, volymspray och torrschampo från Redken. Ser fram emot att testa dom då det schampo jag använt nu ett tag inte alls verkar funka på mitt hår.

Larsson & Lange finns på lite olika ställen i Malmö och Skåne. Vill du läsa mer och boka en tid hos Larsson & Lange kan du göra det här: Larsson & Lange Malmö

Ha en underbar dag!
larsson & lange malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?