Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Pullover
Kofta
Kjol
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Grå kavaj
Jeans
Pullover
T-shirt
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Blus
Kofta
Byxor
Linne
Vit blus
Skinnkjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Byxor
Kofta
Väska
Cape
Väska
Väska
Tröja
Basker
Kavaj
Linne
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Bag
Väst
Skjorta
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klännning
Kappa
Klänning
Väska
Klännning
Byxor
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Väska
Slacks
Blus
Kavaj
Sneakers
Väska
Väska
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Kappa
Kjol
39   255
44   416
37   407
38   415
61   472

Svampplockning, handbollsmatch och spelkväll

Svampplockning, handbollsmatch och spelkväll

Hej fina ni. Hoppas ni har en bra helg! Igår var jag, Carl, Barbro, Anita och Nasir ute och plockade svamp! Jag älskar ju att vara i skogen nuförtiden. Är ju uppväxt nära skogen och har inte uppskattat den så mycket som nu när jag bor i Skåne där man inte är granne med den på samma sätt. Igår letade vi trattkantareller och kantareller och hittade riktigt mycket. Har nog aldrig hittat så mycket svamp som vi gjorde igår någon gång tidigare. Så kul!

Igår eftermiddag gick jag och Carl även och kikade på när hans gamla handbollslag spelade match. Han var inte med utan var publik med mig. Det var som en “veteranmatch” där hans lag med spelare som är födda på 80-talet mötte spelade födda på 60- och 70-talet. Det var faktiskt rätt kul att se. Blir ju många mål i handboll så till och med jag kan roas av sporten ;). Det var ju också kul att träffa några av Carls vänner som jag/vi inte sett på flera år.

På kvällen åkte vi till Tranås för att umgås med Andrée, Renisa och Mattias. De hade fixat jättefint med en massa plockmat. Vi snackade och spelade kort. Så himla trevlig kväll. Vi var nog inte hemma förrän efter ett någon gång. Nu ska vi snart äta lunch och sedan ska jag och Carl åka till Finspång och hälsa på hans barndomskompis Mattias och hans fru Evelin och deras nyfödda bebis 🙂

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?