Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Linne
Klännning
Kavaj
Linne
Klänning
Jeans
Byxor
Kjol
Väska
Linne
Klännning
Kavaj
Linne
Klänning
Jeans
Byxor
16   124
32   395
42   475
37   444
59   497

Östergötland

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Nu befinner jag och Carl oss i Mantorp där hans föräldrar bor. Vi tog tåget hit efter våra jobb igår. Resan gick mycket bra. Nu har vi precis ätit frukost och ska faktiskt åka på en utflykt och plocka svamp. Jag har ju verkligen börjat älska att vara i skogen så ser verkligen fram emot det.

Ikväll ska vi åka till Tranås och hänga med Mattias, Andrée och Renisa. Var ett tag sedan vi sågs alla så det ska bli superkul såklart. Får se vad vi hittar på. Imorgon ska vi hälsa på Carls barndomskompis och hans fru som väldigt nyligen fick barn.

Nu är det dags att göra sig i ordning. Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?