Annons: Shoppa min stil

Jacka
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Slacks
Kavaj
Blus
Väska
T-shirt
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skinnkjol
Pullover
Byxor
Kofta
Linne
Väska
Väska
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Blus
Boots
Linne
Tröja
Kjol
Blus
Klänning
Kappa
Klännning
Väska
Kjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Väst
Väska
Knytblus
Byxor
Klänning
Slingbacks
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Jeans
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Sneakers
Ankelboots
Kofta
T-shirt
Vit blus
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Halsduk
Byxor
Bag
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Tröja
Tröja
Klänning
Kofta
Cape
Knytblus
Klänning
Kavaj
Slipover
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
örhängen
Kappa
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Stövel
Byxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Basker
Väska
Klänning
Jacka
Halsduk
Klänning
Klännning
Linne
Väska
Kofta
30   369
24   415
36   333
37   409
48   472

Leopardmönstrat linne styling

Leopardmönstrat linne styling

Hej fina. Jag fyndade ett leopardmönstrat linne på Tradera för några veckor sedan. Linnet kommer från Anine Bings kollektion för Gina Tricot och har varit ett sådant plagg jag hållit utkik efter på Tradera under en längre period då jag verkligen fastnade för det men inte hann slå till i butik. Leopardmönstrat kan ju varit lite svårt att styla på många sätt.

Man vill ju inte att outfiten ska kännas “too much” eller “tacky” och just leopard riskerar ju lätt att göra det. Jag gillar leopardmönstrat och har flera leopardmönstrade toppar och även en klänning. Jag brukar styla leopardmönstrat med svarta, enkla och klassiska plagg då jag tycker att det är enklare att få looken att kännas classy då än om man när man mixar med färg.

För några veckor sedan bar jag mitt leopardmönstrade linne tillsammans med en svart skinnkjol som är lite längre i modellen. Riktigt vågat för att vara jag haha. Jag inspirerades av Anine Bing som själv brukar köra den kombon och få det att se riktigt snyggt ut.

Nedan tips på olika sätt att styla leopardmönstrat linne. Lite längre ner hur jag senast stylade mitt leopardmönstrade linne med svart skinnkjol från Reserved och svart Mulberry Bayswater väska.

 

Leopardmönstrat linne styling

1. Svart skinnkjol
Likt den på bilderna nedan. Jag väljer gärna en skinnkjol i lite längre modell då det gör att outfiten känns mer business/classy.

2. Svarta jeans
Jag gillar även att bära mitt leopardmönstrade linne med svarta jeans i rak modell. Här är det även snyggt att matcha med en svarta kavaj, gärna i oversizemodell, svarta pumps och en stilren väska.

3. Svarta skinnbyxor
Jag kan tycka det är supersnyggt om man på rätt sätt lyckas matcha leopardmönstrat linne med svarta skinnbyxor. Här tycker jag det är fint med enkla svarta pumps med spetsig tå och smala klackar, helt utan smycken och en svart väska utan krimskrams.

 

Bilder – styling med skinnkjol

leoparmönstrat linne styling


leoparmönstrat linne styling

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?