Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Linne
Väska
Blus
Klänning
Klännning
Linne
Väska
Blus
Kavaj
Jeans
Kappa
Kofta
Kavaj
Blus
Pullover
Grå kavaj
Kavaj
Klännning
Ankelboots
Kavaj
Byxor
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Vit blus
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Klänning
Klänning
Basker
Klänning
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Stensättning inomhus och utomhus

Stensättning inomhus och utomhus
blogginlägg i samarbete med Svenska Stengruppen

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Svenska stengruppen och som är experter på stensättning inomhus och utomhus. Jag tycker personligen att sten är så himla fint material och kan göra det lilla extra i hemmet för både interiör och exteriör.

Svenska Stengruppen tillverkar och levererar bänkskivor, fönsterbrädor, bord och golvplattor. Marmor är för mig en stor favorit när det kommer till inredning och och det är även ett av många material man jobbar med hos Svenska Stengruppen. Här hemma har vi ju till exempel ett fint bord med marmorskiva som jag verkligen älskar. I badrummet har vi ett stengolv som verkligen gör rummet unikt och mysigt. Svenska Stengruppen arbetar även med granit, kalksten och komposit.

Något som är bra med Svenska Stengruppen är att man som kund om man vill också får vara med och se stenen innan de sågar till själva stenskivorna. De vill ha 100% kundnöjdhet vilket de uppnår genom sin service, kunskap och utförande.

Något jag drömmer om är ett stort badrum med mycket marmor. Tänk att ha en större dusch eller en stor bänk i marmor och gulddetaljer på t.ex kranar och duschslang. Så himla fint. Jag kan även tycka att marmor gör sig väldigt bra i kök. Nedan några inspirationsbilder. Vill du inspireras eller köpa en bänkskiva, bord eller golv i sten, spana in och ta hjälp av Svenska Stengruppen! Ha en fin dag! 🙂

 

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?