Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kavaj
Stövel
Kappa
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Slacks
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kjol
Väst
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Tröja
Knytblus
Skjorta
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Vit blus
Blus
Skjorta
Halsduk
Tröja
Kavaj
Kappa
Boots
Klännning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Pullover
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Slipover
Kappa
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Slingbacks
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Linne
Blus
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Pullover
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Bag
Byxor
Kavaj
Cardigan
Klänning
Skjorta
Väska
Basker
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Cape
Knytblus
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Kjol
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Satinkjol
53   316
67   370
42   393
20   304
76   470

Stensättning inomhus och utomhus

Stensättning inomhus och utomhus
blogginlägg i samarbete med Svenska Stengruppen

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Svenska stengruppen och som är experter på stensättning inomhus och utomhus. Jag tycker personligen att sten är så himla fint material och kan göra det lilla extra i hemmet för både interiör och exteriör.

Svenska Stengruppen tillverkar och levererar bänkskivor, fönsterbrädor, bord och golvplattor. Marmor är för mig en stor favorit när det kommer till inredning och och det är även ett av många material man jobbar med hos Svenska Stengruppen. Här hemma har vi ju till exempel ett fint bord med marmorskiva som jag verkligen älskar. I badrummet har vi ett stengolv som verkligen gör rummet unikt och mysigt. Svenska Stengruppen arbetar även med granit, kalksten och komposit.

Något som är bra med Svenska Stengruppen är att man som kund om man vill också får vara med och se stenen innan de sågar till själva stenskivorna. De vill ha 100% kundnöjdhet vilket de uppnår genom sin service, kunskap och utförande.

Något jag drömmer om är ett stort badrum med mycket marmor. Tänk att ha en större dusch eller en stor bänk i marmor och gulddetaljer på t.ex kranar och duschslang. Så himla fint. Jag kan även tycka att marmor gör sig väldigt bra i kök. Nedan några inspirationsbilder. Vill du inspireras eller köpa en bänkskiva, bord eller golv i sten, spana in och ta hjälp av Svenska Stengruppen! Ha en fin dag! 🙂

 

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?