Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Sneakers
Väska
Kappa
Linne
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Knytblus
Bag
Väska
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Linne
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Slacks
Kofta
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Väska
Halsduk
Grå kavaj
Klänning
Cardigan
Knytblus
Väska
Skjortklänning
Blus
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Skjorta
Kjol
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Pullover
Slipover
Byxor
Klänning
Väst
Klännning
Kavaj
Kjol
Blus
Cape
Blus
Pullover
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Blus
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kofta
Vit blus
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Väska
Basker
Ankelboots
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Jeans
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Byxor
Kappa
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Långsammare men svettigare – min träning 23/9

Hej fina. Igår efter jobbet hade jag lite ärenden och då det hann bli mörkt ute när jag var klar bestämde jag mig för att springa på gymmet för första gången denna sommar/höst. Jag tycker verkligen att det är så mycket jobbigare att springa på löpband jämfört med ute i naturen. Jag springer alltid långsammare på gymmet samtidigt som konditionen känns sämre där. Blir så svettig. Varför är det så tro?

Sprang i alla fall 7km men det tog ju sin tid. Nästa gång vill jag springa 8 :). Igår kväll var jag helt uppe i varv så egentligen hade kanske yoga varit bättre. Försöker köra yoga hemma varje söndag i alla fall. Har hittat Annas yogastudio på YouTube som har riktigt många och bra pass av olika längd.

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?