Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Kavaj
Linne
Linne
Klänning
Klännning
Kjol
Byxor
Jeans
Väska
Kavaj
Linne
Linne
Klänning
Klännning
Kjol
Byxor
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

30-årsfest på Österlen

Hej fina. Igår till idag har vi varit på Österlen där Katy hade sin 30-årsfest. Det var verkligen ett superfint ställe hon hade hyrt. En riktig Österlensidyll. Vi kunde åka med Charlotta igår vid lunch och vi var framme vid kanske halv tre. Då fick man packa upp lite innan fördrinken klockan tre. Sedan hade Katy också styrt upp en riktigt rolig grupplek med gåtor som man skulle lösa. Därefter var det ett gäng som gick och badade och jag och Charlotta passade på att catch up och hoppa studsmatta. Det var ett bra tag sedan vi såg sist så det var ju en massa att uppdatera varandra om.

Vid åttatiden var det dags för middag och då bjöds det på en riktigt god hemmalagad buffé. I ärlighetens namn var jag rätt trött där vid elvatiden och tänkte gå och lägga mig men så blev det dansgolv och det slutade med att jag stannade uppe längst tillsammans med Frida, Niklas, Katy, Emil och Carl. Så himla rolig fest och helg på Österlen. Tack Katy för att vi fick vara med!

Idag har vi varit trötta men kom ut på en lång promenad då det ändå var riktigt fint väder. Vi lagade risotto till middag och såg sista avsnitten av amerikanska The Office. En riktig gråtfest! Kommer sakna serien. Nu ska jag köra lite yoga och sedan lägga mig. God natt fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?