Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Pälsjacka
Klännning
Pullover
Linne
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Blus
Pullover
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Byxor
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Cape
Kavaj
Blus
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Sneakers
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Vit blus
Byxor
Ankelboots
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Skjorta
Bag
Kappa
Kappa
Kostymbyxa
Blus
Klännning
Linne
Klänning
T-shirt
Tröja
Kavaj
Skjorta
Väst
T-shirt
Väska
Basker
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Stickad klänning
Väska
Jeans
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Slipover
Klänning
Halsduk
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Linne
Väska
Kofta
Kjol
Blus
Slacks
T-shirt
Byxor
Kappa
Väska
Slingbacks
Kavaj
39   255
44   416
37   407
38   415
61   472

30-årsfest på Österlen

Hej fina. Igår till idag har vi varit på Österlen där Katy hade sin 30-årsfest. Det var verkligen ett superfint ställe hon hade hyrt. En riktig Österlensidyll. Vi kunde åka med Charlotta igår vid lunch och vi var framme vid kanske halv tre. Då fick man packa upp lite innan fördrinken klockan tre. Sedan hade Katy också styrt upp en riktigt rolig grupplek med gåtor som man skulle lösa. Därefter var det ett gäng som gick och badade och jag och Charlotta passade på att catch up och hoppa studsmatta. Det var ett bra tag sedan vi såg sist så det var ju en massa att uppdatera varandra om.

Vid åttatiden var det dags för middag och då bjöds det på en riktigt god hemmalagad buffé. I ärlighetens namn var jag rätt trött där vid elvatiden och tänkte gå och lägga mig men så blev det dansgolv och det slutade med att jag stannade uppe längst tillsammans med Frida, Niklas, Katy, Emil och Carl. Så himla rolig fest och helg på Österlen. Tack Katy för att vi fick vara med!

Idag har vi varit trötta men kom ut på en lång promenad då det ändå var riktigt fint väder. Vi lagade risotto till middag och såg sista avsnitten av amerikanska The Office. En riktig gråtfest! Kommer sakna serien. Nu ska jag köra lite yoga och sedan lägga mig. God natt fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?