10   140
28   244
41   351
41   348

Kräftskiva nummer två

Hej fina. Igår kväll var jag och Carl på kräftskiva nummer två för den här veckan. Denna gång var det Erik och Emma som bjöd in :). Det var även första gången vi var hemma hos dom. Så fint. De hade pyntat jättefint också och självklart fick alla varsin hatt och sånghäfte. Något som ar extra kul var att de hade egenfångade kräftor, så himla genuint liksom =).  De hade även bakat glutenfri paj och även fixat glutenfritt bröd till mig, så himla gulligt. En mycket trevlig kväll!

Idag ska vi lifta med Charlotta till Österlen där vi ska fira Katys 30-årsdag. Ska bli himla kul! Det är även övernattning så vi kommer hem imorgon kväll någon gång. Ska bli mysigt och kul :). Mycket fest den här veckan alltså… ingen tid för vila hehe.

Ha en fin lördag 🙂Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?