12   150
28   249
41   353
41   348

HLR-utbildning och mycket att göra

Hej fina. Igår var det en riktigt intensiv dag på jobbet. Vi hade även besök av Eldupphör som höll HLR-utbildning. Jag har faktiskt aldrig gått en sådan utbildning så det var ju verkligen superbra att jag fick möjlighet. Alla borde ju faktiskt gå en sådan utbildning, borde liksom vara obligatoriskt att gå en sådan under skoltiden eller åtminstone borde varje arbetsplats anordna det. Utbildningen tog två timmar och var verkligen jättebra.

Jag hade sjukt mycket att göra igår så även om de där två timmarna på HLR-utbildning kändes sååå värd så hamnade jag efter med en hel del annat så jag satt faktiskt på kontoret till närmare sju. Har flera deadlines idag så jag ville jobba undan en del igår. Kommer att bli en intensiv idag också och därför blir det extra skönt med helg :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?