Annons: Shoppa min stil

Jeans
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
Klännning
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Väska
Linne
Byxor
Kjol
Pullover
31   270
79   420
56   440
61   583
61   635

Ensam och nervös

Hej fina. Igår hade jag riktigt bra flyt på jobbet, kändes bra. På lunchen passade jag även på att köpa en sallad från Holy Greens nya meny. Så glad över att Holy Greens även finns i Dockan där jag jobbar. Jag provade deras nya Biff Namn Nam som var helt okej. Min favorit Heja Hummus har ju försvunnit från menyn men har ju hittat en ny favorit i Asiatisk räka så inte hela världen.

När jag kom hem från jobbet igår kom jag på att Carl skulle stanna i Danmark över natten. Han får ibland jobba natt men det är inte alls ofta som tur är :). Kändes lite ensamt igår kväll men jag sysselsatte mig ju med träning , fotografering och Paradise hotel så det gick ändå bra. Men det känns skönt att han ska vara hemma ikväll. Onsdagar brukar ju vara vår date night men ibland går det ju inte att få till helt enkelt.

Fotograferingen gick förresten bra igår. Det var en ny fotograf som jag fotade med och bilderna såg ut att bli riktigt bra. Kommer snart upp på min Instagram. Idag ska jag ha en liten presentation på jobbet och jag är ju alltid lite nervös inför sådant. Men det ska nog gå bra, har ju förberett mig. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 september, 2019 / 23:54

  Jag hade oxå känt mig ensam om min make inte hade varit hemma, men tur din kväll gick så fort 😀
  Fotar du på hobby eller proffsnivå?

  • Maria
   20 september, 2019 / 06:20

   Ja som tur är han inte borta så ofta 🙂 Jag träffade en fotograf som fotade min outfit till min Instagram 🙂

Kommentera


Söker du efter något?