Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Vit blus
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Slipover
Blus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Slacks
Tröja
Skjorta
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cardigan
Byxor
Klänning
Skjorta
Blus
Blus
Väska
Väska
Kavaj
Väst
Kavaj
T-shirt
Kjol
Byxor
Kappa
Sneakers
Klänning
Kofta
Väska
Jeans
Kjol
Väska
Knytblus
Klänning
Knytblus
Pullover
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kofta
Slingbacks
Klänning
Klännning
Kavaj
Väska
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Bag
Grå kavaj
Halsduk
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Kjol
Cape
Pullover
Linne
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
T-shirt
Blus
Kjol
Satinkjol
Skjorta
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Kappa
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Basker
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Viktuppgång och förhållande till min kropp – min träning 18/9

Hej fina. Nu var det ett tag sedan jag körde mina träningsuppdateringar och det beror helt enkelt på att träningen inte gått så bra på sistone. Och med träning menar jag väl egentligen löpning. Jag har rört på mig en hel del ändå med cykelutflykter, yoga, promenader med mera men de här uppdateringarna kommer främst att handla om min utveckling med löpningen. Eftersom jag varit sjuk valde jag idag att springa i lugnt tempo och jag stannade efter 5 kilometer. Tyckte faktiskt att det gick riktigt bra. Var rädd att jag tappat för mycket kondition men nej det gick väldigt bra. Nu ska jag fortsätta för jag vill ju kunna springa en mil innan året är slut.

Jag har verkligen ätit en massa onyttigt på sistone samtidigt som jag inte tränat så jag trodde verkligen att jag gått upp i vikt men nej. Har vägt typ exakt samma de senaste fem åren. Nåt kilo upp och ner sådär men väldigt konstant. Däremot har jag gått upp tio kilo sedan jag träffade Carl. Men jag var verkligen för smal under hela min tonårstid och jag tror jag aldrig känt mig så bekväm med min kropp som nu. Visst jag kan fortfarande känna mig obekväm i bikini men det har jag väl alltid gjort egentligen så det är inget nytt. Något jag fortsätter att jobba på :).

Nu sova. God natt fina ni!

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 19 september, 2019 / 23:56

  Men va skönt att du är så nöjd trots att du gått upp 10 kg, inte många kvinnor som är de i dagens länge 😀

  Du är sjukt vacker iaf 😀

  • Maria
   20 september, 2019 / 06:21

   Ja det har tagit tid att bli nöjd 🙂 Inte lätt i dagens samhälle. Tack!

Kommentera


Söker du efter något?