Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Pullover
Klänning
Tröja
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Bag
Stövel
Kofta
Stenströms cardigan
Klänning
Väst
Klänning
Väska
Slacks
Kofta
Jacka
Väska
Spegel
Cape
Väska
Kofta
Kappa
Blus
Klänning
Halsduk
Basker
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kappa
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Väska
Pullover
Kjol
Väska
Slipover
Kånken
Jacka
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Halsduk
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Kjol
Väska
Tory Burch
Slingbacks
Satinkjol
Skjorta
Kofta
Louis Vuitton väska
Klänning
Linne
Tröja
Skjortklänning
T-shirt
Blus
Steamer
Kjol
Väska
T-shirt
Linne
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Byxor
Linne
Pullover
T-shirt
Skjorta
Kappa
Vit blus
Skjorta
Pullover
Jeans
Väska
Kavaj
Sneakers
Boots
T-shirt
Kappa
Kjol
örhängen
Byxor
Moschino väska
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Cardigan
Byxor
Väska
Kavaj
Skjorta
Ganni diadem
Kjol
Blus
21   159
55   375
69   474
75   531
55   501

Viktuppgång och förhållande till min kropp – min träning 18/9

Hej fina. Nu var det ett tag sedan jag körde mina träningsuppdateringar och det beror helt enkelt på att träningen inte gått så bra på sistone. Och med träning menar jag väl egentligen löpning. Jag har rört på mig en hel del ändå med cykelutflykter, yoga, promenader med mera men de här uppdateringarna kommer främst att handla om min utveckling med löpningen. Eftersom jag varit sjuk valde jag idag att springa i lugnt tempo och jag stannade efter 5 kilometer. Tyckte faktiskt att det gick riktigt bra. Var rädd att jag tappat för mycket kondition men nej det gick väldigt bra. Nu ska jag fortsätta för jag vill ju kunna springa en mil innan året är slut.

Jag har verkligen ätit en massa onyttigt på sistone samtidigt som jag inte tränat så jag trodde verkligen att jag gått upp i vikt men nej. Har vägt typ exakt samma de senaste fem åren. Nåt kilo upp och ner sådär men väldigt konstant. Däremot har jag gått upp tio kilo sedan jag träffade Carl. Men jag var verkligen för smal under hela min tonårstid och jag tror jag aldrig känt mig så bekväm med min kropp som nu. Visst jag kan fortfarande känna mig obekväm i bikini men det har jag väl alltid gjort egentligen så det är inget nytt. Något jag fortsätter att jobba på :).

Nu sova. God natt fina ni!

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 19 september, 2019 / 23:56

  Men va skönt att du är så nöjd trots att du gått upp 10 kg, inte många kvinnor som är de i dagens länge 😀

  Du är sjukt vacker iaf 😀

  • Maria
   20 september, 2019 / 06:21

   Ja det har tagit tid att bli nöjd 🙂 Inte lätt i dagens samhälle. Tack!

Kommentera


Söker du efter något?