Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Byxor
Linne
Ankelboots
Jeans
Linne
Klänning
Klännning
Cardigan
Kjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
48   290
79   438
56   446
61   585
61   636

After work på Quan Malmö

After work på Quan Malmö

Hej fina. Igår hade jag en riktigt intensiv dag på jobbet. Efter jobb cyklade jag hem en sväng innan jag skulle möte upp Anna, Linda och Thessan för after work på Quan Malmö. Det var ett bra tag sedan vi sågs alla så det var såklart riktigt kul. Och som vanligt hade vi en massa att prata om så tiden flög iväg.

På Quan rekommenderades det att vi skulle dela på en massa rätter men då vi alla har diverse specialkost så fick vi helt enkelt beställa varsina rätter. För mig blev det först två kalla rätter med biff och lax. De var väldigt små så sedan beställde jag även halloumi. Mums!

Tack för en trevlig kväll! Rekommenderar Quan, som ni vet sedan tidigare :).

 

Bilder – After Work på Quan Malmö


AW på Quan Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?