12   150
28   249
41   353
41   348

Kräftskiva med Carls kollegor

Hej fina. Igår anordnade Carl kräftskiva med sina kollegor här hemma. Jag fick vara med såklart. Vi bor ju på 65 kvadrat så hade blivit lite svårt annars hehe. Vi var sju stycken totalt som åt kräftor. Vi hade både insjökräftor, havskräftor och räkor. Till det Västerbottenspaj. Jag är ju inte alls något fan av insjökräftor men jag åt i alla fall en. Vi var fyra svenskar, en danska, en portugisiska och två kineser.

Vi hade även en liten lek där vi fick svara på alternativfrågor som “Om du skulle ha ett husdjur, vilket skulle det vara?” och “Vilken är din favoritfilmgenre?”. Rolig kväll. Det blev inte alltför sent vilket var lite skönt då det ändå är vanlig arbetsdag idag. Jag ska på ett frukostseminarium hos Apsis direkt nu på morgonen och sedan lär det vara fullt upp på jobbet. Ikväll ska jag möta upp Anna, Thessan och Linda på MJS för AW och bloggsnack. Ha en fin tisdag!

 Följ:
Dela

1 kommentar

  1. Jeppe Gogens
    17 september, 2019 / 06:57

    Gud, hvad en vidunderlig ting, kan du være i stand til at være der næste gang 🙂

Kommentera


Söker du efter något?