Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Väska
Blus
Blus
Kofta
Klännning
Kostymbyxa
Kappa
Kappa
Cape
Stickad klänning
Väska
Byxor
Kappa
Linne
Klännning
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kjol
Knytblus
Jeans
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Grå kavaj
Linne
Väska
Skinnkjol
Kappa
Väska
Vit blus
Klänning
Klänning
Tröja
Basker
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Bag
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Pullover
Klänning
Knytblus
Knytblus
Väska
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Klänning
Halsduk
Väska
Satinkjol
Cardigan
Väska
Väska
Blus
Väska
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Slacks
Skjorta
Kappa
Ankelboots
Sneakers
Kavaj
Väst
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Pullover
4   50
39   273
44   431
37   408
38   415

Blå tweedkavaj

Blå tweedkavaj

Hej fina. Ett favoritplagg för mig är tweedkavaj/boucle-kavaj och jag har flera (se här) i den stilen i olika färger och mönster. En av mina senaste är ett tradera-fynd i form av en blå tweedkavaj från Zara. Jag försöker ju få in mer färg i mina outfits och lyckas i alla fall då och då att få in något färgglatt plagg i alla fall. Vill ändå behålla min stil som är väldigt klassisk och lite business med en touch.

Zara har egentligen alltid tweedkavajer i sitt sortiment men den här kollektionen gillade jag särskilt mycket. Köpte en vit och även en rutig och ångrade lite att jag inte köpte fler då jag verkligen gillade färgerna och modellerna på dessa. Är bland annat på jakt efter den röda som fanns med i den kollektionen. Tradera är ju perfekt för sådant, att hitta plagg som man blev kär i när de kom men inte slog till och som inte finns i butik längre.

Ha en fin dag fina ni!

 

Bilder – jag i blå tweedkavajblå tweedkavaj

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?