10   140
28   244
41   351
41   348

Mysig söndag med Anna och bebis

Hej fina. Den här helgen har jag tagit det väldigt lugnt för att kunna bli helt frisk. Jag känner mig trött men nu är jag nog nästan helt frisk hoppas jag. Ingen halsont eller snuva kvar i alla fall. Imorgon blir det jobb på kontoret:). Jag och Carl hade en mysig sovmorgon idag med frukost i sängen. Ibland kan det vara så skönt att lägga bort telefonerna och bara umgås. Sedan satte vi igång med städning här hemma.

Jag hade även bokat in en promenad- och fikadate med Anna och kom kom förbi vid tvåtiden. Även Carl kom ut snabbt för att hälsa på lille Valentino. Så söt! Sedan gick vi runt i Kungsparken och Slottsparken innan vi blev kaffesugna och hamnade på Espresso House. Vi hade som vanligt hur mycket som helst att prata om även om vi hörs i stort sett varje dag haha.

Nu har jag och Carl precis ätit en god fisk- och skaldjursgryta. Recept kommer i veckan. Har även hunnit lägga upp en massa kläder och väskor till salu på Tradera. Spana in mina auktioner här. God natt fina ni som läser! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?